Acopera nevoile energetice casnice cu panouri solare

Share Button

Acopera nevoile energetice casnice cu panouri solareDoriti sa reduceti costurile la facturile energiei electrice? Sunteti tentati de utilizarea unor panouri solare datorita multiplelor beneficii pe care le ofera?

Astazi utilizarea energiei regenerabile reprezinta cea mai convenabila modalitate prin care puteti beneficia de energie electrica la costuri minime si puteti contribui la protejarea mediului.

Pe site-ul http://www.epinvest.ro/pachete-panouri-solare puteti vedea oferte ale unor panouri solare, pentru a va informa corect cu privire la costurile necesare achizitionarii unui sistem de producere a energiei solare.

spioneaza.ro

Pentru tot mai multe persoane, costurile ridicate la facturile electrice, neplacerile cauzate de intreruperile de curent electric intalnite la anumiti furnizori, cat si dependenta de sursele conventionale de energie, respectiv gaze, petrol si carbuni, reprezinta motive suficiente pentru a opta catre energia solara.

Prin folosirea panourilor solare, este asigurat necesarul de energie pentru locuinta dumneavoastra, fiind important sa va aflati intr-o zona expusa la razele soarelui. De asemenea, este o modalitate potrivita pentru a beneficia de energie daca va aflati intr-o zona inaccesibila pentru energie electrica.

Folosirea energiei regenerabile nu presupune daunarea mediului inconjurator, motiv pentru care persoanele preocupate de natura inconjuratoare si de nivelul crescut in care mediul este afectat de factorul antropic, considera panourile solare ca fiind cea mai indicata maniera de a folosi energia electrica.

In ceea ce priveste costurile presupuse de energie regenerabila, acestea constau doar in investitia principala, investie pe care intr-o perioada cuprinsa de 5-7 ani veti reusi sa o recuperati. Astfel, veti elimina plata facturii electrice si nu veti fi nevoiti sa platiti sume ridicate de bani pentru intretinerea noului sistem electric.

De asemenea, nu exista neplaceri cauzate de folosirea panourilor solare, iar cu ajutorul bateriilor veti putea stoca energia in exces. Prin tranformarea luminii soarelui in forma de energie electrica, se pot alimenta aparatele din locuinta dumneavoastra, se poate incalzi apa, se pot incarca bateriile solare, iar datorita acestor beneficii, este considerata “energia viitorului”.

Poate sa ofere o putere eficienta atat pentru uz casnic, cat si pentru a fi folosita in scop comercial. De cele mai multe ori panourile solare sunt montate pe acoperis, iar alaturi de faptul ca sunt deosebit de folositoare, sunt si placute din punct de vedere estetic, datorita design-ului lor elegant, motiv pentru care se pot integra aromonios in arhitectura oricarei locuinte.

Este cunoscut faptul ca circa 30% din consumul european de CO2 se datoreaza consumatorilor casnici, din cauza consumului electric. Prin folosirea unor panouri solare se poate salva 1.84 de tone de emisii de CO2 pe an. Astfel, contribuiti la remedierea raului pe care noi, oamenii, il provocam mediului in care traim.

Nu in ultimul rand, un alt motiv pentru care putem acoperi necesarul de energie electrica a locuintei cu energia solara consta in sprijinul pe care il primim de la stat, la care se adauga si ofertele din ce in ce mai atractive, puse la dispozitie de firmele care ofera asemenea servicii.

Daca calculam beneficiile oferite de utilizarea unor panouri solare, vom constata ca acestea sunt nenumarate si ca reprezinta cea mai indicata modalitate de a economisi bani si a scoate din calcul facturile electrice.

Alte stiri actuale :

zonia.ro

1. Investiţie chineză de 40 mil. euro într-un parc solar la Sibiu
2. Un web designer şi-a construit o casă mobilă cu 22.000 de euro pentru a scăpa de chirie şi credite
3. Cât trebuie să plăteşti pentru a scăpa de cheltuielile cu întreţinerea?
4. „Soarele la sticlă“, sursă importantă de energie în deceniile următoare şi China ar putea fi ţara care domină industria
5. Dosarele pentru proiectele de energie regenerabilă pot fi depuse la AFM. 8,38 milioane de euro, disponibili

Leave a Reply