Aspecte de care trebuie sa tii cont in alegerea unei huse pentru telefon

Share Button

Aspecte de care trebuie sa tii cont in alegerea unei huse pentru telefon
Ce cauta utilizatorii din intreaga lume atunci cand pornesc in cautarea unei huse pentru telefonul lor?

Cu siguranta, nu cauta doar ceva stilat, colorat sau elegant. De asemenea, nu cauta doar o bucata de cauciuc sau plastic care sa le tina telefonul la caldura, protejat de zgarieturi, praf, lovituri si orice alt lucru rau.

Atunci ce cauta posesorii smartphone-urilor cand rasfoiesc rafturile magazinelor de telefonie? Sau daca ne permitem sa punem problema altfel, ce ar trebui sa caute ei?

zonia.ro

Vom face in randurile urmatoare o scurta lista cu cele mai importante (dar si mai putin importante) aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand avem nevoie de un astfel de accesoriu. Bineinteles, lista este si va ramane deschisa completarilor, sugestiilor sau comentarilor.

1. Pentru inceput, putem cadea cu totii de acord asupra unui singur lucru – o husa buna trebuie sa ne protejeze telefonul de zgarieturi. Fie ca ne referim la cele facute de cheile sau monedele din buzunar, fie ca ne referim la cele produse in casa sau masina, in garaj, la lucru sau in timpul calatoriilor. Nimeni nu vrea ca intreaga carcasa a telefonului sa fie acoperita  in zgarieturi si ciobituri.

2. Ce ne facem insa cu pericolele unei cazaturi sau a unui impact puternic? Poate nu ne astepta ca aceste lucruri sa se petreaca din vina noastra – nu putem insa controla vointa altor persoane, incidentele, copiii sau chiar vremea de afara. De aceea, este important sa gasim si o modalitate prin care display-ul telefonului sa fie protejat impotriva spargerii. Altfel riscam sa scoatem din buzunar sume ce depasesc cateva sute de lei.

3. In al treilea rand, este foarte important sa ne asiguram ca telefonul nostru ne permite accesarea rapida a mufelor si a butoanelor. Am fi putut spune la fel de bine “husa ne permite”, pentru ca aceasta este cea care de prea multe ori ne sta in cale.

spioneaza.ro

Altfel, riscam sa nu ne putem incarca telefonul (in masina, acasa ori la birou); ne va fi imposibil sa ascultam muzica sau sa dam un telefon folosindu-ne de castile bluetooth; nu vom putea modifica volumul sau accesa anumite functii ale smartphone-ului.  Asadar, este extrem de important ca telefonul sa fie pe deplin functionabil si operabil in timp ce este bine asezat in husa aleasa.

4. Usurinta in montare si in demontare – un aspect ce ne scapa foarte repede, datorita neatentiei. Inca din magazin trebuie sa verificam acest lucru: cat timp ne ia sa instalam husa pe telefon; dar sa o desfacem? Daca simtit ca telefonul este fortat sau ca husa insasi cedeaza prea tare, ceva nu este in regula.

5. Mai apoi, s-ar putea sa ne pese de modul in care arata telefonul nostru, mai mult decat orice. Pentru acest lucru va trebui sa cautam huse care sa nu ii afecteze designul original; ori, daca suntem mai dispusi la lucruri noi, sa il imbunatateasca. Husele slim raspund perfect acestei nevoi.

6. Astazi se folosesc zeci de materiale pentru fabricarea acestor huse telefoane – trebuie sa fim atenti ca ele sa fie usoare, non toxice, aderente si  sa respecte standardele de calitate.

Speram ca informatiile de mai sus ti-au fost de un real folos!

Leave a Reply