Avantajele impachetarilor cu patura termica

Share Button

Avantajele impachetarilor cu patura termica
Impachetarile cu patura termica sunt de fapt saune locale care ajung la temperaturi destul de ridicate iar procedura genereaza arderea foarte rapida a celulelor din tesutul adipos si o crestere semnificativa a metabolismului din celule si o pierdere foarte rapida in circumferinta.

Cercetarile clinice in acest domeniu demonstreaza ca sunt o serie de patologii precum durerile lombare, cele menstruale, durerile de spate si alte probleme ce pot sa fie ameliorate de tratamentul cu paturile electrice.

Aceste tratamente reprezinta un important mod de a ne trata in mod natural pentru ca termocuverta are rolul de a elimina retentia de apa si ajuta si la detoxifiere eliminand aspectul inestetic al pielii si dand fermitate in acelasi timp.

Tocmai pentru ca are acest efect de sauna, aceasta patura se poate utiliza si ca o etapa din cadrul tratamentului contra celulitei ce presupune si impachetari cu ajutorul unor produse ce favorizeaza eliminarea celulitei sau arderea grasimilor.

Caldura pe care patura termica o degaja va dilata porii iar in acest fel pielea va fi mult mai permeabila si va absorbi mai rapid cremele sau namolurile care sunt aplicate pe corp in sedinta de tratament.

Aceste practici mai poarta si numele de termoterapie si nu ajuta numai la slabire deoarece cu ajutorul efectelor sale va remedia si alte afectiuni ale sanatatii precum problemele cu articulatiile, reumatismul, problemele cu articulatiile, artrita, afectiunile ginecologice si alte probleme.

Un efect important produse de impachetarile cu patura termica este acela ca ajuta la relaxarea organismului si elimina enxietatea si stresul. Impachetarile  prin starea pe care o genereaza au rolul de a echilibra si functiile cerebrale si de a contribui la reglarea tuturor proceselor nervoase la persoanele care sunt solicitate psihic.

spioneaza.ro

Impachetarile cu patura termica, datorita efectului de sauna pe care il au, au si un puternic efect de tonifiere in sistemul nervos acesta fiind si un fenomen ce sta la baza recomandarii saunei pentru asteniile nervoase.

O sedinta de impachetare in patura termica dureaza in jur de 40 de minute. Ca sa puteti obtine rezultate foarte bune este recomandat sa faceti 3 sedinte de tratament pe saptamana.

Printre beneficiile acestui tratament vom enumera: detoxifierea optima a organismului, stimularea arderii tesuturilor adipoase, accelerarea metabolismului, combaterea diverselor inflamatii, imbunatatirea aspectului tegumentului, intarirea sistemului imunicar, ajuta la reducerea durerilor din muschi si a tensiunii din corp, imbunatatesc circulatia sangenului si elimina anxietatea si stresul.

Printre contraindicatiile pe care tratamentele le implica vom enumera: problemele cu circulatia sau cu inima, hipertensiunea, efectiunile pielii, alergiile la substantele ce intra in compozitia paturii termice, sarcina, starea de febra, epilepsia sau prezenta unor infectii in corp.

In prezent majoritatea centrelor de infrumusetare si saloanele destinate remodelarii corporale ofera diverse proceduri si tratamente pe baza de caldura care au ca scop un efect rapid de subtiere pe anumite zone si de eliminare rapida a centimetrilor in plus.

zonia.ro

Toate aceste tratamente care se bazeaza pe temperaturi ridicate au in general si alte efecte foarte bune pentru ca de obicei in momentul in care tesuturile adipoase sunt eliminate se va imbunatati si aspectul pielii sau flexibilitatea acesteia.

Leave a Reply