Bayern – Real si Chealsea – Barcelona, semi-finalele UCL de anul acesta.

zonia.ro
Share Button

 

Aseara s-au concretizate semi-finalistele Uefa Champions League, Chelsea s-a calificat in detrimentul Benficai, iar Bayern a trecut cu 4-0 la general de Marseille.

Chelsea a inceput foarte tare partida, incurajata de golul inscris in Portugalia si a deschis scorul prin Frank Lampard din penalty in minutul 21. 1-0 a fost la pauza, iar Jose Jesus a schimbat atitudinea echipei si Benfica a trecut la conducerea jocului avand nenumerate ocazii de gol, insa doar Javi Garcia a reusit sa inscrie in minutul 85 cu o lovitura de cap la care Cech nu a avut reactie. Incurajati de golul marcat portughezii au incercat sa dea lovitura pe final de partida, insa Raul Meireles a inchis tabela in minutul 90+2. Scor final 2-1 si echipa lui Di Matteo va intalni Barcelona in semi-finalele UCL de anul acesta.

Nemtii de la Bayern Munchen s-au calificat cu 4-0 la general trecand de Olympique Marseille, 2-0 a fost si pe Fussball Arena, Olici continundu-si seria de goluri in Uefa Champions League. Scorul a  fost deschis de Olici in minutul 13, pentru ca 25 minute mai tarziu acelasi fotbalist sa duca scorul la 2-0 pentru Bayern.

spioneaza.ro

A fost 4-0 la general, iar Bayern va intalni echipa lui Mourinho in cea de-a doua semi-finala UCL 2011-2012.

 

Leave a Reply