Ce defectiuni pot avea frigiderele Beko?

zonia.ro
Share Button

Ce defectiuni pot avea frigiderele Beko?
Unul dintre cei mai mari producatori de aparatura electronica si electrocasnica din lume la ora actuala este Beko, motiv pentru care foarte multa lume isi cumpara aparatura pentru acasa de la acest brand.

In cazul in care ai de gand sa iti cumperi si tu un frigider de exemplu de la acest brand, trebuie sa stii mai intai de toate ca in ultimi ani de zile, cele mai multe frigidere care s-au vandut la noi in tara au fost fabricate de catre Beko, datorita raportului calitate – pret foarte bun pe care il au aceste produse.

Un motiv intemeiat pentru care foarte multa lume isi cumpara frigidere le ca acest brand, in afara de raportul calitate – pret foarte bun, este acela ca Beko scoate pe piata frigiderele argintii, din tabla de inox, care trebuie sa recunoastem faptul ca este un material foarte rezistent pe termen lung, dar este si antiseptic.

spioneaza.ro

Din pacate insa, si frigiderele Beko, la fel ca si cele produse de catre alte mari nume de pe piata, pot suferi anumite defectiuni, asa ca vor trebui duse de urgenta intr-un service frigidere Beko pentru a fi reparate.

De cele mai multe ori, frigiderele Beko se defecteaza datorita faptului ca se acumuleaza foarte multa gheata pe peretele interior al frigiderului, iar aceasta problema apare datorita defectarii compresorului.

Cu siguranta o astfel de problema nu poate sa fie remediata acasa, asa ca nu ramane alta solutie decat aceea de a duce frigiderul la reparat, la un service specializat in reparatia frigiderelor Beko.

O alta problema care poate aparea in cazul frigiderelor acestui producator, este aceea ca ele de la un anumit moment dat nu mai pornesc. Aceasta problema este cauzata de arderea compresorului, si de regula este o situatie extrem de neplacuta, pentru ca daca inlocuirea compresorului nu se face la un service profesionist, de catre o persoana extrem de priceputa, problemele se vor ivi din nou.

Atunci cand se inlocuieste compresorul frigiderului trebuie sa se tina cont de parametrii optimi de functionare ai compresorului, care implica o anume presiune la care se incarca instalatia cu izobutan R600 sau R600a, in functie de tipul compresorului.

Ei bine, o asemenea problema cand va aparea in cazul unui frigider Beko, cu siguranta ar fi indicat sa fie rezolvata doar in cadrul unui service specializat in reparatii ale frigiderelor Beko.

Inca o situatie neplacuta pe care o pot intalni cei care isi cumpara un frigider al acestui brand, este aceea ca frigiderul nu mai raceste. Una dintre cauzele acestei probleme este pierderea agentului frigorific, iar de regula in aceste conditii frigiderele trebuiesc vazute de catre cei de la service.

Alte probleme destul de des intalnite ale frigiderelor Beko ar fi acelea ca frigiderele functioneaza la o temperatura ce nu poate fi setata, sau ca panourile electrice nu se mai aprind.

Ei bine, si acestea sunt intamplari nefericite, iar pentru rezolvarea problemei este nevoie ca frigiderele sa ajunga pe mana specialistilor in reparatii frigidere Beko.

Trebuie mentionat faptul ca acestea sunt situatii intalnite in cazul frigiderelor Beko, insa asta nu inseamna ca toate frigiderele acestui brand se vor defecta. Exista frigidere Beko care functioneaza perfect de ani de zile, fara sa fi fost stricate vreodata.

Leave a Reply