Ce nu trebuie sa accepti la persoana cu care te casatoresti?

Share Button

Ce nu trebuie sa accepti la persoana cu care te casatoresti?
Febra nuntiilor incepe sa se simta. Cuplurile cauta formatia perfecta, aranjamente florale de vis, magazin online articole nunta potrivit, tinuta ideala, etc. Mare forfata, multe pregatiri, stres si agitatie ca totul sa iasa ca la carte.

Si, daca tot am amintit de magazin online articole nunta, vrem sa-ti recomandam un astfel de magazin, deoarece stim ca in aceasta perioada orice recomandare e bine venita. Intra pe Invitatiedenunta.ro si vezi exact despre ce este vorba.

Inainte insa de a pregati marele eveniment, trebuie sa te convingi de faptul ca faci marele pas alaturi de persoana potrivita. Trebuie sa deschizi bine ochii de la inceput si sa analizezi bine pasul pe care il faci.

zonia.ro

In cele ce urmeaza vom vorbi despre o serie de caracteristici care nu trebuie sa fie prezente la persoana cu care te casatoresti. Asadar, persoana care urmeaza sa-ti fie alaturi nu trebuie sa fie:

Mincinoasa

Orice om minte putin, insa minciuna excesiva nu ar trebui acceptata la un viitor partener de viata. Ea duce la neincredere, fapt pentru care celalalt partener va trai cu o frustrare permanenta la gandul ca ar putea fi mintit in orice moment. O casnicie are nevoie de multa incredere pentru a functiona, fapt pentru care minciuna dusa la extrem nu ar trebui sa existe.

Geloasa

Gelozia este o mare problema a vietii de cuplu. Se spune ca cine nu e gelos, nu iubeste. Ei bine, o urma de gelozie e de inteles, insa, o gelozie excesiva, nu. O multime de cupluri ajung sa se destrame din cauza geloziei extreme, fapt pentru care ar trebui sa ai in vedere acest aspect la partenerul tau.

Egoista

Este drept ca avem cu totii o urma de egoism, insa e neplacut sa-ti traiesti viata alaturi de o persoana foarte egoista. Casnicia presupune ca totul se imparte la doi. Egoismul inseamna preocuparea exagerata pentru propria persoana, asadar, nu e locul lui intr-o casnicie.

Agresiva

Agresivitatea in cuplu este o problema care apare frecvent, fapt pentru care autoritatile si nu numai incearca sa o combata. Sa traiesti intr-un mediu violent este extrem de neplacut, fapt pentru care nu ar trebui sa iei in calcul casatoria cu o persoana violenta si sa te gandesti la faptul ca dupa ce te casatoresti se va schimba, deoarece in marea majoritate a cazurilor nu e asa.

Lipsita de politete

Intr-o casnicie, partenerii trebuie sa se poarte frumos unii cu altii, dar si cu cei din jur. Politetea chiar poate face diferenta intr-o relatie de cuplu, iar lipsa ei duce la certuri si trairi negative. Un partener de viata politicos e net superior unuia caruia ii lipseste politetea.

Incapatanata

Cand vine vorba de viata de cuplu, trebuie sa mai lasam de la noi si sa nu fim atat de incapatanati. Cu totii suntem incapatanati la un moment dat, insa asa cum am mentionat si la alte caracteristici, problema e cand ne ducem la extrem.

Autoritara

Autoritatea este oarecum de inteles intr-o relatie sef-angajat, parinte-copil sau frate mai mare-frate mai mic. Autoritatea insa nu isi are locul in relatia de cuplu, deoarece, ca aceasta sa functioneze ambii parteneri trebuie sa se considere egali.

spioneaza.ro

Acestea sunt o parte din caracteristicile la care ne-am gandit astazi. Daca mai stii si altele, lasa-le intr-un comentariu.

Leave a Reply