Ce sa daruiesti cand ai ramas fara idei?

zonia.ro
Share Button

Ce sa daruiesti cand ai ramas fara idei?Cei mai multi dintre noi sunt, probabil, entuziasmati atunci cand urmeaza sa participe la un eveniment – cu siguranta nimeni nu argumenteaza impotriva acestui lucru.

Dar aceste evenimente pot fi, de asemenea, stresante si suprasolicitante, mai ales cand ai un milion de lucruri de facut si o multime de alergat.

Este foarte usor sa te pierzi in frenezia ultimului minut de cumparaturi, iar din acest motiv ar fi indicat sa iei in considerare si unele cumparaturi online. Astfel, vei economisi timp si energie, atat de utile inaintea marelui eveniment.

Chiar si sarcina de a gasi Cadouri Perfecte pentru toti cei dragi nu este intotdeauna usoara. Ce vei cumpara pentru tatal tau? Fratele tau? Dar mama ta? Fie ca este vorba de prietena cea mai buna, matusa ta din strainatate sau un coleg de la serviciu, s-ar putea sa ai nevoie de o mana de ajutor.

Este greu sa gasesti cadoul potrivit, atunci cand exista atat de multe optiuni pe piata. Din fericire, insa, exista si o multime de ghiduri care te pot ajuta sa alegi ceea ce trebuie, pentru o persoana draga tie.

Transforma daruirea de cadouri intr-un eveniment. Fii creativ si cu ambalajul! Mai mult decat sa oferi cadoul intr-un ambalaj obisnuit, transforma experienta daruirii intr-un eveniment, si asigura-te ca cel care il primeste se bucura din plin de el. Ia aminte ca, uneori cantitatea poate insemna si calitate, mai ales atunci cand inauntru se gasesc o multime de obiecte mici, ambalate individual.

Fa o lista cu toate lucrurile interesante pentru cel caruia ii oferi cadoul si cu ceea ce il defineste ca om. Compune o lista mai lunga scriind cat mai multe lucruri care ar putea sa il intereseze. Nu trebuie sa oferi chiar totul, insa alege-le pe cele mai interesante si combina-le intre ele.

spioneaza.ro

Intreaba-te de ce are nevoie acea persoana – de exemplu, de ce ar avea nevoie un om de afaceri de succes ocupat? Timp, probabil, dar tu nu il poti oferi. Exista o multime de produse, care pot ajuta oamenii sa isi desfasoare viata mai eficient. Gandind la un nivel general, te va ajuta sa fii obiectiv si sa oferi un cadou care sa conteze cu adevarat.

Include si un pic din tine. Personalizeaza cadoul intr-un mod diferit. Creaza o opera de arta, scrie un cantec, tricoteaza un fular – ai prins ideea. Combina acest lucru cu unul (sau mai multe) dintre sugestiile de mai sus pentru Cadouri Perfecte ultra-personalizate.

Fii caritabil. Exista cineva pe lista ta care sa aiba tot ceea ce are nevoie? Probabil ca nu. Exista si o multime de alti oameni care nu au tot ce vor. Doneaza pentru salvarea de animale, spre exemplu, sau ajuta-i pe cei mai putin norocosi. Exista mii de organizatii de caritate care ajuta adolescentii sa se intoarca de pe strazi, tratarea cancerului, reabilitarea dependentei de droguri si multe altele. Fa un cadou pentru o cauza care conteaza, surprinde placut sarbatoritul, la final.

Leave a Reply