Cum scapi de plosnite?

Share Button

Cum scapi de plosnite?
Plosnitele de pat, sau plosnitele de saltea sun plate si au dimensiuni foarte mici, astfel ca acestea se pot ascunde in corpul lor perfect, pe timpul zilei, atunci cand ele nu sunt active.

Un amanunt foarte interesant despre acestea, ar fi faptul ca ele se pot ascunde in locuri total neasteptate, precum anumite crapaturi sau fisuri aparute pe suprafata peretilor, sau chiar si in mobilier, ori in spatele aparatorilor pentru prize, in ramele tablourilor, in spatele tocurilor de usa, in fusirile din podea, sub covoare sau in spatele tapetului.

Printre locurile cele mai cunoscute insa, unde se pot ascunde plosnitele, putem sa amintim cusaturile saltelelor, cusaturile canapelelor, sau chiar si sub perna, astfel ca va fi suficient sa vedem un singur specimen, pentru a ne da seaman ca suntem infestati.

Un alt detaliu foarte important, si totodata foarte deranjant, este acela ca excrementele acestor specimen, lasa pete maronii spre negru atat pe lenjeriile de pat cat sip e saltele, iar in cazul in care plosnitele au fost zdrobite in mod accidental, vor aparea si urme de sange.

Aceste plosnite de pat, trebuie amintit faptul ca ar fi niste clandestin buni, care se pot transporta in bagaje, astfel ca se pot raspandi peste tot in lume, oriunde oamenii se duc.

Din pacate insa, odata cu trecerea timpului, infestarile cu astfel de plosnite de pat, au inceput sa reprezinte o problema destul de des intalnita in Romania, astfel ca acestea au inceput sa ia cu asalt hotelurile, gospodariile, birourile, restaurantele, dar si alte locatii in care oamenii isi desfasoara activitatile.

Datorita faptului ca au dimensiuni foarte mici, si se stiu ascunde foarte bine, trebuie mentionat faptul ca tinerea sub control a plosnitelor poate sa reprezinte mai mult decat o misiune imposibila.

spioneaza.ro

Tocmai de aceea, toate cladirile ar trebui sa fie dezinfectate, pentru a scapa de aceste insect pur si simplu foarte deranjante.

Referitor la persoanele care isi indreapta atentia spre firme de dezinsectie, trebuie adus aminte faptul ca nu exista doar firme de dezinsectie plosnite, ci exista firme care s-au specializat odata cu trecerea timpului in diferite probleme, precum serviciile de deratizare, serviciile de dezinsectie sau serviciile de dezinfectie.

Cat despre serviciile pe care aceste firme pot sa le oferi, cu siguranta trebuie sa mentionam faptul ca ele sunt de cea mai buna calitate, iar acest lucru este oarecum firesc, daca stam sa tinem cont de faptul ca firmele respective folosesc doar solutii speciale pentru aceste operatiuni, si folosesc cele mai noi si cele mai eficie

Plus de asta, personalul acestor firme este unul calificat, iar fiecare angajat va stii ce are de facut, asa ca si din acest punct de vedere putem spune ca o astfel de firma, isi merita banii pana la ultimul leut.

zonia.ro

Asadar, concluzia acestui articol nu poate fi alta decat aceea ca, in viata de zi cu zi, ne putem confrunta cu fel si fel de situatii neplacute, precum aparitia tantarilor, a mustelor, a plosnitelor sau a altor insect, insa din fericire, o firma specializata in deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, poate remedia aceata psoblema.

Leave a Reply