Cum te poti recupera mai rapid in urma unei trauma fizice puternice?

zonia.ro
Share Button

Cum te poti recupera mai rapid in urma unei trauma fizice puternice?
In conditiile in care in trecutul nu foarte indeparat ai suferit o trauma fizica majora, cu siguranta vei avea nevoie de cele mai bune servicii de recuperare medicala, pentru a trece cat mai rapid peste perioada dificila, si pentru a-ti putea relua toate activitatile.

In acest caz, ai putea sa incerci mai intai de toate sa efectuezi o recuperare prin miscare, iar in conditiile in care te afli inca in perioada de convalescent datorita unei trauma locomotorii severe, atunci cu siguranta kinetoterapia este cea mai buna solutie pentru tine.

In situatia in care vei apela la ajutorul sau mai bine spus la serviciile unui kinetoterapeut, atunci cu siguranta sansele tale de a te recupera foarte rapid cresc destul re rapid, datorita faptului ca masajul reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de tartare a unei zone afectate.

Trebuie mentionat faptul ca sedintele de masaj efectuate de catre medicii kinetoterapeuti pot ajuta zona afectata sa isi revina la normal, iar sedintele nu doar ca au un efect curative, ci pot sa ofere minute de confort si relaxare.

Vei putea sa beneficiezi deasemenea pentru a te recupera, de ce amai noua si cea mai buna tehnica de specialitate, daca te vei interna intr-un spital de recuperare.

Va fi nevoie de ceva timp pana cand vor aparea rezultatele majore, insa cu siguranta tehnica medicala este ileala pentru a te ajuta sa te pui pe picioare si pentru a deveni din nou independent.

Odata ce te vei interna intr-un astfel de spital, vei putea beneficia de ortezele pentru coloanal vertebrala, care au rolul de a – ti mentine spatele intr-o pozitie corecta si de a-ti atenua durerile cauzate de nefericitul eveniment.

spioneaza.ro

Tot intr-un astfel de spital, vei putea sa beneficiezi de un scaun cu rotile foarte performant, dar si de tehnica medicala pentru baie, de orteze pentru gat si spate, iar aceste produse iti vor usura viata, si te vor ajuta sa te recuperezi mai bine.

Va trebui insa ca pe langa faptul ca vei fi internat, si vei fi supus unui program special de recuperare, sa respecti toate indicatiile medicului care se va ocupa de recuperarea ta, si va trebui deasemenea sa urmezi tratamentul prescris de catre acesta daca este cazul.

In cazul in care vei refuza sa urmezi tratamentul prescris de catre medic, atunci cu siguranta sansele ca tu sa te recuperezi scad considerabil. In schimb, daca vei urma tratamentul respectiv, vei avea sanse mari sa te recuperezi foarte rapid.

Un amanunt foarte interesant, este acela ca pe langa un medic kinetoterapeut extrem de bun in activitatea pe care o desfasoara, si pe langa medicamentele pe care le vei consuma, sau pe langa produsele pe care le vei utiliza, va trebui sa beneficiezi si de consiliere psihologica.

De ce? Pentru ca nu este usor sa treci printr-o trauma care ti-a marcat foarte tare existent, asa ca vei avea nevoie de sfaturi, vei avea nevoie de indrumari si de o persoana care sa te sustina in permanenta.

 

Leave a Reply