De ce ai nevoie de optimizare SEO?

Share Button

De ce ai nevoie de optimizare SEO?
Mai intai de toate, inainte de a vorbi despre SEO, cand ai nevoie de optimizarea seo, si cine poate avea nevoie de astfel de servicii, trebuie sa stabilim ce anume inseamna SEO.

Termenul SEO este de fapt o prescurtare pentru Search Engine Optimization, expresie din limba engleza, care in limba romana s-ar traduce ca fiind Optimizare pentru Motoarele de Cautare.

Ei bine, acum ca am stabilit si ce inseamna SEO, si de unde provine acest termen, trebuie sa mentionam si cine ar putea avea nevoie de astfel de servicii.

zonia.ro

In primul rand, posesorii de bloguri personale, sau cei care detin un site personal pot cauta optimizare seo Iasi, sau optimizare seo in orice oras al tarii, atunci cand vor sa isi promoveze site-ul sau blogul.

Cei care au de gand sa apeleze la astfel de companii de optimizare seo, o fac datorita faptului ca sunt nemultumiti de faptul sa blogul sau site-ul personal nu are traficul dorit.

Actiunile efectuate de specialistii in acest domeniu, vor face ca traficul de pe blog sau de pe site sa fie unul remarcabil, intr-o perioada de timp destul de scurta.

Atunci cand vorbim despre modul in care se face optimizarea seo, trebuie specificat faptul ca procesul de optimizare pentru motoarele de cautare, se indreapta in doua directii clare.

In primul rand, exista optimizare seo on page, care se efectueaza strict pe pagina de optimizare si pe link building.

Aici trebuie mentionat faptul ca un prim scop al optimizarii ar fi acela de a plasa pagina pe pozitii superioare pentru anumite cuvinte cheie, in motoarele de cautare ( Google, Yahoo, etc).

Acest lucru ar trebui efectuat intr-o maniera durabila, si in asa fel incat sa permita in acelasi timp si cel de al doilea scop al optimizarii seo, si anume traficul de pe site sau de pe blog.

In cazul in care vorbim despre site-urile oficiale al diferitelor firme care apeleaza la optimizarea seo, pe care o vad ca si o strategie eficienta de marketing, trebuie spus ca un trafic foarte mare, poate genera o crestere semnificativa a numarului de clienti, si implicit a veniturilor firmei.

In cee ace priveste a doua directive in care se indreapta optimizarea seo, aceasta ar fi SEO off page, care reprezinta toate acele masuri care se pot lua in afara site-ului, asta in scopul imbunatatirii pozitiilor acestuia in pagina cu rezultate oferita de cate Google, Yahoo sau alte motoare de cautare.

Toate aceste masuri care se iau in momentul in care se opteaza pentru optimizarea seo off page, au rolul de a ajuta la crearea de cat mai multe backlinkuri de cea mai buna calitate.

Asadar, acum ca ai vazut si cele doua directii in care se indreapta optimizarea seo, cu siguranta ai acumulat cateva cunostinte referitor la acest proces, iar in cazul in care ai nevoie de o promovare a site-ului oficial al firmei tale, sau daca vrei sa iti promovezi blogul, stii ca optimizarea seo este ceea ce ai nevoie.

Din acest motiv, ar trebui sa cauti o companie renumita de pe piata, pentru a colabora, iar astfel, sansele ca traficul site-ului sau al blogului tau sa creasca, sunt extrem de mari.

 

spioneaza.ro

Leave a Reply