De ce isi cumpara bucurestenii case in Bragadiru?

Share Button

De ce isi cumpara bucurestenii case in Bragadiru?
Despre orasul Bucuresti cu siguranta stim cu totii ca este capitala Romaniei si ca este cel mai mare oras al tarii, mult mai mare in comparatie cu celelalte mari orase din tara.

Ei bine, trebuie sa mentionam insa ca nu pentru toata lumea care locuieste in capitala viata este roz, dat fiind faptul ca Bucurestiul este un oras foarte aglomerat. De fapt, este printre cele mai aglomerate capitale din Europa, motiv pentru care foarte multa lume s-ar muta in urmatoarea zi din Bucuresti daca ar avea unde.

Nivelul de poluare din capitala este deasemenea foarte mare in comparatie cu nivelul de poluare din alte orase ale tarii, asa ca acesta este inca un motiv pentru care multi bucuresteni ar vrea sa se mute cat mai rapid din capitala.

Ei bine, toti cei care isi doresc sa se mute din capitala, pot cauta case de vanzare Bragadiru, si cu siguranta vor gasi case la preturi foarte avantajoase in acest oras din apropierea capitalei.

Pentru cei care locuiesc in capitala si isi doresc sa se mute de la bloc la casa, sau pentru cei care s-au saturat deja de viata aglomerata si agitata din Bucuresti, orasul Bragadiru poate sa reprezinte cea mai buna alegere.

De ce? Pentru ca orasul se afla la o distanta mica de Bucuresti, asa ca oamenii pot sa faca naveta din Bragadiru si pana in Bucuresti fie cu maxi-taxi, fie pot sa faca naveta cu autoturismele personale.

Mai mult decat atat, cei care intentioneaza sa isi cumpere case in Bragadiru, cu siguranta vor gasi case la preturi foarte mici comparativ cu casele care se gasesc in capitala, in zonele bune ale capitalei.

spioneaza.ro

Cu siguranta o vila in Bragadiru de exemplu, costa mult mai putini bani decat o vila in Pipera, asa ca bucurestenii trebuie sa ia in calcul si acest aspect atunci cand vor sa isi cumpere o vila sau o casa.

Inca un motiv pentru care cei care locuiesc in capitala ar trebuie sa se gandeasca serios sa isi cumpere o casa sau o vila in Bragadiru, este legat de calitatea vietii din cele doua orase.

Mai exact, Bucurestiul este un oras agitat, un oras mare si aglomerat, si de ce sa nu recunoastem, poate sa fie chiar si un oras periculos. In schimb, Bragadiru este un oras mic si linistit din apropierea capitalei, un oras in care este placut sa traiesti.

Plus de asta, atunci cand iti cumperi o casa in acest oras din apropierea Bucurestiului, poti sa iti cumperi o casa mare care sa aiba o curte mare. In schimb, la banii respectivi cu siguranta nu vei gasi o asemenea casa si o asemenea curte in capitala.

zonia.ro

Asadar, dupa cum se poate observa, pentru cei care locuiesc in capitala si isi doresc sa scape de agitatia din oras, cu siguranta cea mai buna solutie ar fi aceea de a-si cumpara o casa in orasul Bragadiru, pentru ca o casa in acest oras nici nu este la fel de scumpa precum o casa in capitala, iar viata din Bragadiru este mult mai linistita decat viata din Bucuresti.

Leave a Reply