De ce se merita sa iti cumperi un Nokia 5?

Share Button

De ce se merita sa iti cumperi un Nokia 5?
Se pare ca in sfarsit compania finlandeza Nokia, a inteles faptul ca nu poate avea success pe piata de telefoane mobile atata timp cat pastreaza sistemul de operare Windows Phone pentru terminalele sale.

Acest lucru a dus la schimbarea sistemului de operare al terminalelor Nokia, iar in prezent, au aparut deja pe piata trei modele care au sistemul de operare Android, iar aici discutam despre modelele Nokia 3, Nokia 5 si Nokia 6.

Dintre toate aceste trei telefoane, se pare ca modelul Nokia 5 ar fi cel mai echilibrat, si vine cu un hardware super atractiv, avand o constructie de calitate superioara, si ce este cel mai important, pretul sau este accesibil fiecarui utilizator care isi doreste un asemenea model.

Modelul Nokia 5 are toate motivele pentru care poate sa devina unul dintre cele mai renumite modele din segmental sau de piata, insa la inceput, multi utilizatori se vor indoi de calitatea acestor terminale, pana cand vor utiliza unul, pentru a vedea exact cum se comporta.

Terminalul Nokia 5 este construit aproape in mod exclusiv din s ticla si aluminiu. Partea din spate a telefonului reste construita dintr-o bucata de aluminiu continua, care este la capete decorate cu plastic, pentru a usura trecerea undelor radio ale antenelor.

Se pare ca aceasta solutie ar fi mai utila din punct de vedere al designului, decat dungile deja celebre pe care le au modelele lansate in ultimii ani de acest producator.

Camera foto a acestui model este de 13 mega pixeli daca discutam despre camera principala, in timp ce camera frontala este de 8 mega pixeli, ideala pentru a-ti putea face cele mai frumoase selfie-uri.

zonia.ro

Spatiul de stocare al acestui model este de 16 GB, in timp ce memoria RAM are 2 GB, suficient de mare pentru un model din acest segment.

Ecranul ales de Nokia pentru acest model este de 5.5 inch, iar dimensiunile terminalului ar trebui mentionat ca sunt 149.7×72.5x8mm.

Bateria de 3000 mAh este suficient de mare pentru ca acest smartphone sa fie folosit o zi fara probleme, si fara a se descarca, iar utilizatorii atunci cand aleg un model de smartphone, tin cont si de capacitatea bateriei.

Ei bine, acestea fiind spuse, ai putut sa vezi in mare parte cateva dintre cele mai importante detalii referitoare la modelul Nokia 5, si cu siguranta poti considera ca acesta ar fi un model ideal pentru tine, atunci cand iti doresti un telefon la un pret atractiv, si care sa vina totusi de la un producator cunoscut si apreciat pe piata.

Va fi nevoie insa sa iti indrepti atentia si spre Huse Nokia, pentru ca un asemenea accesoriu iti va putea proteja foarte bine telefonul.

Atunci cand terminalul iti este protejat de un astfel de accesoriu Nokia, nici praful si nici alte impuritati nu se vor putea depune pe ecran, telefonul nu va capata un grad mare de uzura, si ce este cel mai important, va fi protejat si foarte bine in eventualitatea unor cazaturi.

spioneaza.ro

Leave a Reply