Dezastru pentru Basel, Byern si Marseille merg in sferturi.

zonia.ro
Share Button

 

Chiar daca in tur au luat bataie la Basel cu 1-0, Byern a inceput tare si a deschis scorul inca din minutul 11 prin Robben, iar Muller a dus scorul la 2-0 in minutul 42 din pasa aceluias Robben. 3-0 a fost la pauza dupa ce a inscris si Gomes in minutul 44.

Dupa pauza cei de la Basel au incercat cateva actiuni,dar tot nemtii au reusit sa inscrie, Gomes a mai inscris inca 3 goluri in minutele 50, 61 si 67 din pasele francezului Ribery. Scorul final a fost stabilit de Robben in minutul 81, iar Bayern merge mai departe cu 7-1 la general.

In celalat meci al serii, Inter a castiga cu 2-1 in fata francezilor de la Marseille dar nu a reusit sa se califice. Pentru italieni a inscris Milito in minutul 75 si Pazzini in minutul 90+6. Meciul a fost unul strans, se poate vedea si dupa scor, niciuna dintre echipe nu a reusit sa fie cu mult peste cealalta.

spioneaza.ro

Francezii si-au adjudecat calificarea in minutul 90+2 atunci cand Brandao a facut 1-1. Pasatorul la golul lui Brandao, Mandanda a fost eliminat dupa cel de-al doilea cartonas galben in minutul  90 + 3. Scorul Final 2-1 pentru Inter Milano, 2-2 la general, iar Marseille se califica datorita golului inscris in deplasare.

 

 

Leave a Reply