Folie sticla LG – ce este sticla temperata si de ce este apreciata

spioneaza.ro
Share Button

Folie sticla LG – ce este sticla temperata si de ce este apreciata
Dupa ce ti-ai cumparat o folie sticla LG in mod normal atunci cand o schimbi vei vrea sa aflii mai multe si despre alternative. Noi iti recomandam sa te documentezi foarte bine inca dinainte pentru a lamuri toate problemele din start. Cu o buna documentare vei sti clar inca de la inceput ce material trebuie sa alegi si pentru ce este bun, care sunt parerile celorlalti clienti care au incercat respectivul material, cum se comporta materialul respectiv la stres, de ce implica respectivul material si dezavantaje si care sunt acestea.

Tocmai de aceea ne vom axa in acest articol pe sticla temperata si vom incerca sa determinam care sunt principalele avantaje pe care acesta sticla le are si cateva sfaturi despre modul in care se vor pune husele pe suprafata ecranului.

Sticla temperata reprezinta un material stratificat care este compus dintr-un silicon absorbant pus pe stratul de jos urmat de foliile PET, un adeziv optic pentru a adera la doua straturi superioare care sunt reprezentate de geam si de acoperirea oleofoba. Acestea sunt aplatizate si intra perfect intr-o foaie foarte subtire.

Sticla temperata este superioara alternativelor de protectie rudimentare pentru ca lumina care se transmite este mult mai buna si ecranul este mult mai clar. Are proprietati antireflexie, reduce efectul de orbire in lumini puternice, asigura acoperirea oleofobila si acest lucru reduce foarte puternic amprentele si asigura rezistenta la zgariere intr-un mod superior Gorilla Glass.

Sticla temperata se caleste in timpul fabricarii si in cazul in care va cadea va absorbi socurile si se poate rupe in cioburi foarte mici. Sansele sunt mari ca ecranul sa fie lovit si atins, dar, avand o astfel de folie va trebui sa inlocuiti doar partile afectate nu tot ecranul si veti avea doar protectia de schimbat ceea ce inseamna ca este foarte important atat pentru portofel cat si pentru linistea proprie si pentru starea generala a telefonului.

Dupa ce aplici folia de sticla daca vezi fire de praf care sunt prinse intre display si folie va trebui sa le inlaturi doar daca este musai necesar si doar daca ai rabdare. Tot ce trebuie sa faci este sa stergi folia exterioara cu un servetel umed si sa iti stergi si mainile. Curata si particulele care s-au prins unghiile cu care vrei sa ridici sticla. Ridica sticla de un colt pentru ca o puteti deteriora. Daca praful se afla pe marginea sticlei nu trebuie sa scoti folia de tot si poti sa iei tot praful utilizand scotch-ul. Daca praful nu se afla spre centru va trebui sa ridici folia si sa o elimini tot asa cum am specificat si anterior. Firele de praf se elimina de asemenea cu ajutorul unui scotch si procedura de aplicare trebuie reluata.

Sunt si unele dezavantaje demne de mentionat. Sticla temperata care se pune pe o suprafata curbata nu satisface de fiecare data dorintele personale. In timp pot aparea si inflorituri sub sticla sau sub bulele de aer si motivul este faptul ca se poate exercita o presiune constanta sau pot avea loc lovituri.

zonia.ro

Leave a Reply