In asteptarea Derby-ului!

zonia.ro
Share Button

In aceasta sera se va disputa Derby-ul dintre Steaua si Dinamo pe National Arena, un meci vital in lupta pentru titlu pentru fotbalistii lui Mihai Stoichita.

Partida va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa pe Digi Sport 1.

Iata si echipele probabile anticipate de echipa FSN:

Steaua: Tatarusanu – Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici – Chipciu, Chiriches, Bourceanu, Tanase – Tatu, Rusescu;
Rezerve: Stanca, Gardos, Radut, M.Costea, Pirvulescu, Bicfalvi, Balan;

Dinamo: Naumoviski – Luchin, Dr.Grigore, Moti, Pulhac – Matei, Rus, Kone, Curtean – Alexe, M.Niculae;
Rezerve: Balgradean, Scarlatache, Tames, Stratila, Danciulescu, Tucudean;

Iata si palmaresul celor doua echipe:
Steaua
23 titluri (ultimul in 2006)
22 Cupe (ultima in 2011)
5 Supercupe (ultima in 2006)
Cupa Campionilor (1986)
Supercupa Europei (1986)

spioneaza.ro

Dinamo
18 titluri (ultimul in 2007)
12 Cupe (ultima in 2005)
O Supercupa (2005)

Leave a Reply