Inceputul sezonului 27

Share Button

In acest inceput de sezon nu s-au produs mari surprize, insa a avut loc un meci foarte important pentru viitorul clasamentului, acesta s-a terminat la egalitate, iLLus!on – Club EVO Slobozia scor 2-2, desi EVO a ramas in 10 din minutul 24, meciul a fost unul echilibrat, uitandu-ne pe raportul meciului putem observa ca iLLusion a reusit sa castige posesia, cea ce era normal datorita eliminari lui A. Bölöni in minutul 24, au fost la egalitate din punct de vedere al suturilor spre poarta cu un plus pentru EVO, acesta reusind sa trimita pe spatiul porti de 6 ori.

  • Dupa 3 etape iLLus!on a preluat conducerea cu 7 puncte, urmat de Varzelona cu acelasi numar de puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Revelatia inceputului de sezon din punctul meu de vedere este Romanian Young Boys acesta obtinand 2 victorii importante.

____________________________________________________________________

  • De cateva zile forumul s-a mai “dezmortit”, cum era de asteptat subiectul Alegeri NT le-a ridicat multora “glicemia” cum a spus AFC, actualul selectioner al Romaniei.
  • Din motive tehnice, nu s-au putut organiza alegeri pe o pagina speciala, insa s-a venit cu mai multe soluti; trimitere de mesaje private catre un FORUM TEAMSTERS, sau prin “sistemul” LIKE /DISLIKE.
  • Alegerile vor avea loc daca una din urmatoarele conditii va fi indeplinita:

1. NC – inactiv, nu s-a logat de ceva timp.

2. NC – care nu si-a facut treaba la NT sale, nu a convocat jucatori pt meciuri oficiale, nu a facut schimbari tactice pentru meciurile oficiale : jucatori accidentati etc.

3. NC – care nu mai doreste sa continue.

4. Comunitatea nu mai doreste ca actualul selectioner sa continue.

  • Ne incadram in ce-a dea 4 categorie, pentru asta avem nevoie si de o proba, asfel s-a creeat un topic special in care se voteaza cu LIKE/DISLIKE Selectioner – Vot!
zonia.ro

LIKE – se doreste ca AFC sa continue fara a se organiza alegeri.
DISLIKE – se doreste organizarea unor alegeri, la care poate participa orice manager al comunitati TM Romania

spioneaza.ro

 

Leave a Reply