iPhone 8 Plus – noutati despre design

zonia.ro
Share Button

iPhone 8 Plus – noutati despre design
Ce va reprezenta iPhone 8 Plus?

•    O schimbare majora in comparatie cu modelele anterioare
•    Va fi un telefon mare, dar o versiune ar putea fi din sticla in loc de metal
•    Scanerul de amprente Touch ID poate fi integrat in ecran

Vrei huse iPhone originale? Viziteaza site-ul Accesoriigsm.ro! Una dintre cele mai mari critici ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost faptul ca nici unul nu avea un design nou. De fapt, telefoanele Apple, inca de la aparitia iPhone 6 Plus continua sa para la fel, astfel incat pot aparea cateva schimbari de design mari pe iPhone 8 Plus.

Un analist din China se asteapta ca cea mai mare schimbare a designului sa fie o miscare spre un spate curbat, mai degraba decat metalul folosit pe alte modele iPhone.

CEO-ul companiei care face carcasa metalica a iPhone-ului a spus chiar in 2016 ca un model al iPhone-ului 8 “va adopta carcasa de sticla anul viitor”. Si am mai auzit mai multe rapoarte despre un spate de sticla, cu un cadru din otel, care sa o tina impreuna.

Ar fi logic ca modelul iPhone cel mai premium si mai scump sa primeasca noul material, mai degraba decat iPhone-ul normal 8 (simplu) desi este posibil ca toate modelele iPhone 8 sa obtina un back glass, potrivit analistului Ming-Chi Kuo.

O alta sursa a sugerat de asemenea ca telefonul va veni cu un “design sandwich de sticla”, asa ca este posibil ca iPhone 8 Plus sa para destul de asemanator cu Samsung Galaxy S7 Edge. Cea mai mare schimbare a designului este renuntarea la scanerul Touch ID de pe iPhone 8 Plus. Majoritatea surselor au spus ca vor fi integrate in ecran in schimb, in timp ce alte surse sugereaza ca acestea vor fi mutate in partea din spate a telefonului si exista chiar unele dovezi ca ar putea fi incorporate in butonul de alimentare.

Dar exista o sansa sa nu vedem prea multe schimbari la design, cu o alta sursa care sustine ca iPhone 7S Plus va arata foarte mult ca iPhone 7 Plus, desi cu o noua culoare rosie adaugata la mix. In orice caz, asteptati-va ca iPhone 8 Plus sa-si mentina rezistenta la apa (posibil chiar cu certificare IP68 in locul IP67, potrivit The Investor), precum si un design fara jack pentru casti de 3,5 mm.

TechRadar: Este timpul ca Apple sa schimbe designul, iar cea de-a zecea aniversare a iPhone-ului este momentul perfect pentru a face acest lucru.

Camera foto iPhone 8 Plus si acumulatorul.

Cele mai frecvente zvonuri:

•    Stabilizarea optica a imaginii pare aproape sigura
•    Asteptati-va la un shooter similar de 7MP
•    Incarcarea fara fir poate ajunge in sfarsit la iPhone

Camera a fost probabil cea mai mare actualizare pentru iPhone 7 Plus, asa ca ne-am astepta sa vedem un senzor similar la shooterul iPhone 8 Plus. Respectatul analist chinez Ming-Chi Kuo a sugerat ca sistemul de camera dual va ramane limitat la modelul Plus si ca ambele obiective vor beneficia de stabilizarea optica a imaginii, unde numai lentilele cu unghi larg ofera OIS pe iPhone 7 Plus.

spioneaza.ro

IPhone 8 Plus poate, de asemenea, sa obtina caracteristici de realitate augmentate, permitandu-i sa recunoasca obiecte si sa manipuleze chipurile, precum si eventualele efecte 3D.

Leave a Reply