Jocuri sportive!

Share Button

Esti plictisit? Nu ai ce face? Citeste acest articol si in maxim 3 minute iti garantez ca o sa te simti mai bine, o sa te distrezi garantat cu jocurile tale favorite. Fie ca esti un fan al fotbalului, al handbalului sau orice alt sport cu siguranta vei gasi un joc pe placul tau, incearca jocuri sport.

Un joculet foarte frumos este Campionatul de Pescuit, in care tu participi la concursul national. Obiectivul tau este sa prinzi cati mai multi pesti pentru a deveni campoin. Aici puteti gasi orice joc cu tema sportiva, de la jocuri cu fotbal,biliard si tenis pana la jocuri cu skateboard sau Jet Ski.

Iubitorii de actiune si lupte, pot juca Box un joc foarte frumos pe care il recomand. O grafica draguta pentru un joculet online, in care tu esti un boxer care lupta pentru centura de aur. Controlul este foarte simplu, cateva taste de miscar si cateva de lovituri. Simplu si funny:)

Din aceasta gama variata de jocuri nu lipseste celebrul Joc 3D Skateboard, care a fost extrem de jucat pe alte site-uri si este foarte popular in lumea jocurilor sportive online.

Nu conteaza ce varsta ai, cel mai important este sa te distrezi.

Pana la urma oricarui om ii place sa se joace, pentru a iesi putin din tensiunea de zi cu zi. Pana la urma un joculet doua nu strica si nici nu te imbolnavesti 🙂 . Intra si tu acum si joaca-te.

spioneaza.ro

FSN recomanda jocuri sport, sunt sigur ca nu aveti ce pierde.

zonia.ro

Leave a Reply