Lupa pentru titlu se ‘aprinde’!

zonia.ro
Share Button

 

Etapa 21 din Liga 1 a fost foarte disputata, doua dintre principalele candidate la titlu s-au incurcat cu echipe care se lupta pentru ramanerea in Liga 1.

Liderul campionatului inaintea acestei etape, Dinamo a pierdut acasa impotriva Sportului Studentesc cu 3-1. Chiar daca Marius Niculae a deschis rapid scorul, in minutul 2 dupa o centrare perfecta a lui Catalin Munteanu, Sportul a egalat prin Nistor in minutul 15. Studentii au trecut in avantaj dupa 32 de minute, Viorel Ferfelea inscrie cu un sut napraznic din lovitura libera. Lazar inchide tabela cu un sut violent de la 20 de metrii, iar suporterii dinamovisti parasesc stadionul.

CFR Cluj a profitat de pasul gresit a lui Dinamo si a trecut pe primul loc, dupa victoria in fata Pandurilor lui Petre Grigoras. Golurile au fost marcate de Sougou in minutul 60 si Kapetanos in minutul 90+3.

Rapidul a luat bataie acasa la Chiajna, scor 1-0. Golul a fost inscris de Adrian Popa in minutul 90 dupa o cursa de 80 de metrii.

Echipa lui Ilie Stan a ajuns la egalitate de puncte cu Rapid, dupa victoria impotriva Astrei lui Tony Conceicao, la primul meci pe Ghencea dupa 1 an, Steaua a  inceput mai prost partida dar a intors scorul pana la pauza.

Lionel a deschis scorul in minutul 12, dar Rusescu in minutul 21 si Parvulescu in minutul 34 au intors meciul. Scor final 2-1 si Steaua ocupa pozitia a IV-a la egalitate de puncte cu Rapid (41) dar cu un gol mai putin.

Leave a Reply