Otelul – Vaslui 2-3

Share Button

 

Vasluiul isi continua drumul catre trofeul Cupa Romaniei, dupa ce a trecut in sferturi de campioana Romaniei Otelul Galati. Meciul a inceput tare, otelarii atacand poarta lui Bojan, dar primul gol a fost inscris de Wesley in minutele de prelungire ale primei reprize. Cea de-a doua repriza a inceput cum nu se poate mai bine pentru Vasluieni, Wesley facand 2-0 in minutul 62 dupa pasa aceluiasi Lucian Sanmartean, Dorinel Munteanu era foarte dezamagit si numai spera la nimic. Patru minute mai tarziu Antal inscrie dupa o executie fabuloasa, o foarfeca din 11 metrii si duce scorul la 2-1, in faza imediat urmatoare Didi cade in careu si Iorga egaleaza la 2 din penalty.

Minutul 84 aduce calificarea pentru Vaslui, N’Doye il executa pe Grahovac cu un sut plasat din 16 metrii si echipa lui Dorinel Munteanu paraeste competitia cu capul plecat.

Cei 10.000 de fani galateni au cantat si au sustinut echipa pe tot parcursul meciului, la finalul caruia au parasit si ei arena din Galati tristi si cu un sigur gand: ‘Poate la anul’.

spioneaza.ro
zonia.ro

Asadar echipa lui Porumboiu intra in urne pentru semifinale alaturi de Gaz Metan Medias, Dinamo si Rapid. Extragerea va avea loc la ora 16:00, iar meciurile se vor juca tur-retur.

 

Leave a Reply