Trucuri pentru campanii de branding de succes

Share Button

Trucuri pentru campanii de branding de succes
In procesul de optimizare siteuri exista mai multe etape optimizare seo printre care se numara si campaniile de branding. Aici va vom oferi mai multe informatii foarte importante despre cum sa faceti branding ca la carte.

Prezentati-va cat mai bine clientilor care va intereseaza. Daca puteti anticipa problemele si puteti aparea atunci cand clientii dvs. au nevoie, veti castiga.  Profesorul Andrew Ehrenberg de la Business School din South Bank spune ca oamenii au incredere in marcile puternice mai mult.

Ai tendinta sa le ierti greselile mai usor. Ei cred ca veti pune lucrurile in regula. Si ce modalitate mai buna de a arata clientilor dvs. ca va pasa decat prin anticiparea problemelor lor? Fiti acolo cand doresc sa se planga. Unde este primul loc unde te duci cand vrei sa cauti ceva? Cel mai probabil un motor de cautare. Afisarea optima in SERP poate implica o mare diferenta.

spioneaza.ro

Sa ne uitam la un exemplu. Am cautat plangeri legate de Disney, o marca cu un puternic efect pozitiv.

Surprinzator, SERP-urile au fost umplute cu site-uri de reclamatii. Ce ar fi ajutat Disney aici ar fi fost sa fi difuzat anunturile cu privire la aceste cuvinte cheie, cu mesajul ca sunt dornici sa faca lucrurile cum trebuie, iar aici este cel mai bun numar pentru a apela si a discuta. Nu ar fi perfect in aceasta situatie? Si preturile ar fi fost mici in licitatii.

Ce se intampla atunci cand potentialii clienti se plang de concurenta? Puteti lua in considerare difuzarea anunturilor pentru cuvintele cheie legate de reclamatiile privind concurenta dvs.  V-as sfatui sa fiti atenti la aceasta abordare, deoarece doriti sa va prezentati ca siguri pe voi si nu ca plangaciosi. De asemenea, aceasta strategie nu poate conduce la foarte multe conversii – de vreme ce cautatorul se straduieste sa se planga si sa gaseasca afaceri alternative – dar avand in vedere costul redus, este posibil sa merita testarea.

Ca PPC putem deveni mult mai puternici. Activitatea noastra poate ajuta foarte mult echipele de PR si SEO. Iata cum.  Dupa cum am mentionat mai devreme, motorul de cautare este primul loc in care vrem sa cautam ceva. Acest lucru este atat de puternic incat, asa cum sa raportat in New York Times, oamenii de stiinta Microsoft au reusit sa analizeze esantioane mari de interogari privind motoarele de cautare care ar putea identifica in unele cazuri utilizatorii de Internet care sufera de cancer pancreatic, chiar inainte ca acestia sa fi primit un diagnostic boala.

zonia.ro

Toate acestea indica puterea cautarii. Putem, de asemenea, sa valorificam aceasta putere pentru gestionarea reputatiei. Acordarea licitarii in functie de potrivire ampla poate ajuta PR cu protectia marcii. Privind prin rapoartele privind termenii de cautare cu potrivire ampla, rapoartele de interogari de cautare (SQR), cum ar fi rapoartele de cautare, datele pot contribui la identificarea unor tendinte precum revenirea pe site sau cresterea sentimentului negativ.

PPC pot trimite prietenilor PR un SQR de marca in mod regulat pentru ca acestia sa-si poata verifica toate tendintele. Acest lucru poate ajuta PPC sa se evidentieze ca un canal care protejeaza si monitorizeaza sentimentul de marca.

Leave a Reply