Vacanta pe ocean – o noua forma de divertisment

Share Button

Vacanta-pe-ocean-o-noua-forma-de-divertismentVacanta aventuroasa de navigatie este fara de limite, incat chiar si cei cu dizabilitati fizice sunt capabili sa o practice.

Asta se intampla pentru ca organizatiile de caritate alaturi de cluburile de navigatie permit oamenilor cu diferite dizabilitati sa lucreze umar la umar si de la egal la egal cu echipaje profesioniste.

Acum, astfel de grupuri pot fi programati pentru o vacanta de navigatie care poate sa tina de la 4 zile pana la 4 saptamani. Vasele pot fi inchiriate pentru deplasari intre diferite locatiiĀ  ale USA. Locatii superbe sunt in sudul si vestul Atlanticului, in apele calde ale Caraibelor.

zonia.ro

Ofertele acestor croaziere se adreseaza atat novicilor cat si veteranilor in navigatie. Cei care se afla pentru prima oara intr-o astfel de postura vor fi invatati elementele de baza si la finalul cursului vor primi certificate de absolvire.

Practicand navigatia in mod regulat vor acumula si experienta. Pentru cei care nu au timpul necesar, pot sa urmeze un curs online, ne mai existand o alta modalitate de obtinere a certificatului de navigatie, deci este o posibilitate eficienta in pregtirea pentru marinarit.

Daca vrei sa faci aceasta activitate doar din placere si ca sa petrecei momente frumoase alaturi de prieteni, nu este necesar sa si muncesti. Vasele inchiriate pot sa fie si cu echipajul aferent, incat tu doar sa te relaxezi si sa te bucuti de voiajul pe ocean.

De-a lungul traseului, vasul va acosta in diferite porturi. Astfel se poate sta pe plaja sau sa se viziteze respectivele locuri. Se poate inopta acolo sau pe vas, unde sub cerul liber se vor face pregatirile de plecare pentru ziua urmatoare.

In timpul navigatiei pe ocean vor putea fi vazuti delfini, foci sau balene ce vor inota in apropierea ambarcatiunii. In apropierea tarmurilor vor putea fi vazuti cormorani, cormorani motati, pufini si multe altle incantatoare creaturi.

Mancarea proaspata face parte din oferta, asadar nu trebuie sa te stresezi in a-ti aduce propriile alimente. Echipajul se va ocupa de gatit, insa poti sa te implici daca acest lucru iti face placere.

Pentru a face astfel de voiaje accesibile celor nu vor sa aiba o implicare fizica majora, firmele vin in intampinare cu posibilitatea de intalnire in locatii accesibile avioanelor, la preturi foarte scazute. Inscrierile se pot face prin agentii de turism sau online. Se poate verifica traseul pe intreg anul pentru a stii exact unde se va afla ambarcatiunea la datele calendaristice care te intereseaza.

Exista de asemenea, cluburi de navigare pentru cei cu dizabilitati. Unele dintre acestea percep taxe de membru, in timp ce altele nu percep nicio taxa.

Cel mai interesant lucru este ca se pot organiza competitii intre persoane cu aceleasi probleme. Infiintata in 1998, Us Disabling Team, a participat la numeroase competii anuale, cea mai importanta fiind Jocurile Paralimpice din 2008 desfasurate in Qingdao, in China, la 430 de mile distanta de capitala acesteia.

Fie ca este pentru placarea proprie, fie ca este pentru participarea la concursuri in vederea castigarii unui premiu. Aventura unei vacante pe ocean nu are limite nici pentru cei cu dizabilitati, deoarece ei sunt pregatiti sa poata naviga la fel de bine ca si ceilalt, incat intreaga activitate sa se desfasoare in parametrii normali.

spioneaza.ro

Leave a Reply