4 bauturi cu Lavazza super crema care iti vor rasfata simturile

spioneaza.ro
Share Button

Lavazza super crema este unul dintre cele mai apreciate sortimente din lume, ce si-a castigat reputatia datorita caracteristicilor deosebite. Boabele ce poarta aceasta marca au calitate superioara, si fac fata celor mai exigente teste si celor mai pretentioase gusturi.

Toate etapele prin care trec semintele parfumate, de la recoltare, la procesare, prajire si ambalare se realizeaza dupa protocoale stricte, astfel ne putem bucura in fiecare ceasca de aroma suava si sofisticata care incita simturile.

Ceea ce face ca Lavazza super crema sa fie un sortiment atat de expresiv sunt proportiile bine realizate, zonele de provenienta a boabelor si metodele folosite pentru procesare si prajire.

In toate pachetele se gasesc aceleasi procente, care aduc echilibru si rafinament in fiecare ceasca: 60% cafea Arabica, provenita din Brazilia, India, Columbia si 40% boabe de cafea Robusta cultivate in zonele inalte din Vietnam si Indonezia. Aceata proportie bine gandita determina aciditatea, corpolenta, intensitatea aromatica si textura sofisticata.

Boabele din pachetele de Lavazza super crema au nivel de prajire medie, fapt ce le face potrivite atat pentru prepararea sortimentului espresso cat si pentru pregatirea unui cappuccio deosebit sau a unui ibric de cafea turceasca cu note parfumate. Iata care sunt cele mai savuroase bauturi ce pot fi preparate cu acesta cafea inedita.

  1. Lavazza super crema – espresso perfect

Conform producatorilor Lavazza super crema este pusa in valoare cel mai bine in orice ceasca de espresso. Metoda de preparare a bauturi permite extragerea excelenta a nutrientilor si lasa sa se dezvaluie o licoare magica, energizanta, cu textura catifelata, gust perfect echilibrat si miros inedit. Folosindu-se ceasca adecvata, cu forma conica, realizata din portelan alb, espressoul perfect dezvolta un strat de spuma ce impresioneaza.

  1. Lavazza super crema – delicii turcesti

Boabele de Lavazza super crema macinate fin, transformate in pulbere sunt ingredient de baza pentru o cafea turceasca autentica la ibric. Sortimentul cel mai popular in randul romanilor, preparat cu  doua lingurite de cafea proaspat macinate pentru o ceasca de cafea impresioneaza prin aroma intensa, corpolenta, textura si miros suav.

Secretul cafelei turcesti perfecte sta in modul de prezentare, pentru a-si dezvalui paleta aromatica caimacul format trebuie pus cu lingurita in ceasca si abia apoi trebuie turnata licoarea vibranta. Cafeaua poate fi servita simpla, cu zahar, cu miere sau alt indulcitor, in functie de preferinte.

  1. Lavazza super crema – pentru cappuccino desavarsit

Cappuccino continua sa fie una dintre cele mai indragite bauturi ce au ca ingredient principal espresso, lapte si spuma de lapte. Bautura preparata cu boabe proaspat macinata de Lavazza super crema are aroma intriganta si gust bogat. Metodele de prelucrare a boabelor imprima acestora note suave de fructe si ciocolata, care sunt bine valorificate in sortimentul cappuccino. Pentru un plus de aroma bautura poate fi aromatizata cu un praf de cacao, scortisoara sau nucsoara.

  1. Lavazza super crema – Frappe de vara

Frappe-ul este cel mai savurat sortiment in zilele de vara, este bautura care face mai usor de suportat orice val de temperatura cu aroma tropicala. Frappe-ul cu Lavazza super crema rasfata simturile si aduce buna dispozitie in pauzele de masa, la intalnirile cu prieteni sau in weekendurile linistite petrecute in gradina.

zonia.ro

Fiecare pahar ce contine o parte espresso, doua parti lapte, o parte gheata condimentat cu o cupa generoasa de inghetata de vanilie, decorat cu 4-5 boabe de Lavazza super crema, reprezinta elementul cheie pentru o zi perfecta.

Leave a Reply