5 pasi pentru o noapte de roleplay

Share Button

Babydoll-ul e sweet, sexi si te transforma intr-o alintata. Un babydoll adauga sex-appeal garderobei tale, desi acopera misterios o buna parte din corpul femeii, lasa la vedere indicii importante de explorat pentru iubitul tau.

Roleplay sau doar alintare sexi ramane la alegerea ta, poti merge departe in fantezie sau te poti limita la a redeveni o domnisoara alintata pentru o noapte. In orice caz, transformarea incepe din tine si se termina cu imbracarea lenjeriei insa intre ele sunt niste etape importante:

1. Fa cumparaturi

spioneaza.ro

Asa cum vanatorul nu pleaca la vanat fara pusca, nici tu nu pleci fara obiectele necesare. Poti achizitiona cea mai importanta piesa, babydoll-ul, de la Erotic Diva.ro, magazinul de lenjerie intima sexi.
Mai poti cumpara cateva lumanari, un lubrifiant si un ulei aromatic pentru camera.

2. Epileaza-te

Cel mai important pas dupa ce te-ai hotarat ca va avea loc o noapte incendiara si ai facut achizitiile necesare este sa te epilezi. O adolescenta nu are pilozitatea unei femei mature, nici pe departe. Deci parul jos, de peste tot. Absolut peste tot.

3. Ofera atentie pielii

zonia.ro

Poti merge la salon sau chiar in intimitatea caminului tau, important este sa aplici o masca de fata hidratanta, sa oferi pielii tale un gomaj si apoi sa o uleiezi cu un ulei hidratant. Astfel pielea ta va fi suficient de fina pentru ca atat babydoll-ul cat si mainile domnului tau sa alunece usor.

4. Pafumeaza-te

Foloseste un parfum discret cu note de varf cat mai indulgente si foloseste-l in zona de dupa urechi, in par (pui in palma si bati inainte, pentru a evapora alcoolul) si apoi la tample si in zonele unde simti pulsul. Pe babydoll nu e cazul sa il parfumezi, scopul este sa scapi de el dupa ce si-a facut intrarea.

5. Relaxeaza-te

Dupa o zi de munca e greu sa ne concentram la o noapte de roleplay in care sa ne transformam in alintate si sa nu ne gandim la altceva, asa ca relaxeaza-te. Dedica jumatate de ora unei activitatii care iti face placere, cum ar fi sa citesti o carte care iti place sau sa asculti muzica preferata in timp ce stai intr-o pozitie relaxanta.

Dupa ce ai parcurs toti pasii, imbraca noul babydoll si asteapta-ti iubitul!

Leave a Reply