Alege cele mai bune produse de mercerie online!

Share Button

Ai propria afacere in materie textile si vestimentatie si nu stii de unde sa-ti achizitionezi produsele? Totul e la doar un click distanta, trebuie doar sa iti alegi produsele de care ai nevoie. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de obiecte pentru mercerie online!

Gama noastra de produse nu este doar pentru cei care au o afacere in acest domeniu, ci si pentru cei care doresc sa aiba ata, ace, fermoare sau elastice in casa pentru orice eventualitate. Cu ajutorul acestora vei stii ca poti coase o pereche de pantaloni sau o bluza tricotata.

De ce sa alegi merceria online?

  • Stii sigur ce se afla pe stoc. Nu mai trebuie sa pierzi vremea in magazine fizice si totusi sa nu gasesti tot ce ai nevoie. Poti alege din mai multe sortimente si produsele vin la tine acasa.
  • Ai detalii despre fiecare produs in parte. Daca nu stii la ce se foloseste obiectul respectiv, poti cauta in descrierea lui si aflii mai multe detalii.
  • Te anuntam cand revin anumite produse pe stoc. Merceria online e mult mai avantajoasa decat cea offline. Atat din punct de vedere al timpului petrecut in alegerea produsului, cat si al stocului disponibil. Pentru a vedea daca a revenit pe stoc ata alba de care ai nevoie, trebuie sa mentionezi ca vrei sa fii anuntat, in schimb in magazinele fizice trebuie sa mergi personal.

Din ce produse poti alege?

Iti punem la dispozitie o gama variata de produse atat pentru coaserea manuala, cat si pentru cea la masina. Astfel, poti alege intre: mosoare si ace la masina, Mos si Baba, ace de cusut manual, ata (alba si colorata), ace de siguranta, fermoare de diferite dimensiuni (20 cm, 30cm, 35 cm, 50cm), elastice (0.8 cm, 1 cm 2 cm), margele tip perle, anouri metalice, carabine metalice pentru bijuterii, inele pentru brelocuri cu lanturi metalice, ace de cusut la masina, panglica de paiete, pioneze plate sau rotunde, ciucuri pentru accesorizarea pieselor vestimentare sau benzi arici.

Pretul fiecarui produs variaza in functie de forma si culoare. De asemenea, poti comanda la set, in locul unei singure bucati.

spioneaza.ro

Prin dezvoltarea tehnologiei, mai multe domenii s-au dezvoltat online pentru nevoile cumparatorului si pentru economisirea timpului. In acest fel, merceria online are rolul de a te ajuta in alegerea produselor dorite si in acelasi timp in economisirea timpului pierdut daca nu gasesti ce ai nevoie.

Ba mai mult, pentru a cumpara offline, trebuie sa mergi personal la magazinul respectiv, in timp ce in online poti comanda oricand si de pe orice dispozitiv.

Produsele de mercerie sunt la mare cautare, mai ales ca domeniul obiectelor hand-made s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Majoritatea persoanelor pasionate de obiecte de acest tip, aleg sa isi achizitioneze produsele din online. Merceria nu este doar pentru cei pasionati sau pentru cei care isi dezvolta o afacere pe aceasta nisa, ci si pentru uzul personal.

Leave a Reply