Am invins turcii, vine “portocala mecanica”

Share Button

Romania a reusit ce obtina cele trei puncte cu Turcia, devenind astfel o pretendenta importanta la ocuparea unui loc de calficare (locul unu calificandu-se direct iar locul secund va duce la baraj) pentru Campionatul Mondial din Brazilia ce va avea loc in 2014. Am urmarit meciul contra turcilor cu sufletul la gura, cu trairi de la agonie la extaz si sudoare in palmi, a fost un meci pentru totul sau nimic, iar noi am obtinut totul, cele trei puncte care ne duce pe locul doi, la un gol diferenta de Olanda. Meciul de astazi chiar va arata in proportie de 60-70%, ce echipa merita sa termine pe primul loc. Romania a reusit asadar prin golul lui Gicu Grozav sa reuseasca victoria contra Turciei, dupa o iesire total haotica a portarului turc, care a fost turc la proriu, faza promitand maxim un corner din punctul in care se afla Grozav, cu aceasta ocazie tind sa-i multumesc portarului turc.

Insa pentru noi, drumul nu e gata aicia. Astazi ne intalnim cu un adversar redutabil cu care ne-am mai intalnit si-ntrecut chiar reusind sa castigam in Constanta. De data aceasta sunt alte ipoteze la acest meci, primul dintre ele fiind disputarea meciului pe Arena Nationala, in spatele baietilor nostrii aflandu-se cu siguranta peste 45.000 de fani, care le vor da un surplus de ambitie si forta sa-i invingem pe olandezi, asigurand astfel in proportie de 70% locul catre Brazilia anului 2014.

Insa nu va fi usor, trebuie sa recunoastem, Olanda poseda jucatori de talie mondiala, fiind in zadar sa-l mai numesc pentru a nu stiu cata oara pe Robin van Persie, insa stiu si stim cu totii ca se poate, HAI ROMANIA.

spioneaza.ro

Leave a Reply