Amanet din Bucuresti pana in Constanta

Share Button

Amanet din Bucuresti pana in Constanta
Vezi cate un amanet acum parca la fiecare colt de strada, cu semne colorate, aceste 6 litere iti atrag atentia si te fac sa te gandesti la un singur lucru – bani. Mergi la un amanet ca sa faci rost de bani, mergi acolo cu bijuterii, cu un lantisor, o bratara, un ceas, un laptop, un telefon, niste boxe sau cu o masina.

Nu, nu ma refer ca mergi pana la amanet cu o masina (desi poti sa faci si asta) ci mergi cu masina la amanet, la un amanet auto ca sa fim mai exacti.

Acest tip de amanet gasesti in Bucuresti si in Constanta la Auto-Credit, insa aici nu mergi daca ai nevoie de bani pentru o factura la electricitate sau pentru bani pana la urmatorul salariu.

spioneaza.ro

Amanetul auto cred ca este cel mai, sa spunem, major tip de amanet, cu sume mari de bani, orice masina ai avea, poti sa obtii printr-un amanet fie in Bucuresti, fie in Constanta la cei de la Auto Credit, pana la 75% din valoarea ei.

Daca masina ta valoreaza 5000 de euro primesti 3750 de euro, daca valoreaza 10000 de euro primesti 7500. Sunt sume destul de mari, pentru plati de furnizori, de angajati, pentru o investitie sau un pont bun la bursa pe care nu vrei sa il pierzi.

Nu conteaza pentru ce ai nevoie, nu o sa te intrebe nimeni ce vrei sa faci cu ei, e treaba ta, conteaza numai ca poti sa ii primesti in maxim 2 ore.

Desi amaneturile sunt acum la fel ca magazinele ABC, nu poti sa mergi mult fara sa dai de unul, amaneturile auto sunt mai rare, fiind firme mai complexe, ce lucreaza cu sume de bani mai mari, cu o structura diferita.

zonia.ro

O firma de amanet auto are nevoie de un parc auto monitorizat si de experti in analizarea si evaluarea masinii. Cam asta se intampla cand mergi la un amanet de tip auto, ti se evalueaza masina, ti se spune suma ce o poti primi si comisionul se negociaza pe loc, in functie de suma.

Procesul e foarte flexibil, iar masina ramane in siguranta in parcul monitorizat, poti sa o vezi si tu de acasa, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Leave a Reply