Atletico Madrid in criza financiara

Share Button

Criza financiara loveste din toate partile si pe oricine. A venit si randul clubului madrilen Atletico, care in disperare de cauza isi scoate “diamantul” la vanzare. Ofertele nu intarzie sa apara, asta-i clar, un prim doritor pentru achizitionarea lui Radamel Falcao este magnatul rus AbramoviciPresa din Anglia speculeaza tot felul de scenarii. Unul dintre ele este pragatirea a 47 de milioane de euro pentru columbianul Falaco de la A.Madrid, care in opinea lui Roman Abramovici este atacantul momentului din lumea fotbalului. Cauza pentru care rusul, patronul clubului londonez Chelsea doreste a da 47 de milioane de euro pe el este acela ca nu crede ca spaniolul Torres adus cu surle si trambite de la Liverpool poate sa mai fie golgeterul¬†dorit de el, si desigur cea mai buna solutie este acest columbian minune, Falaco.

Momentan Radamel Falaco ii taie putin aripile lui Abramovici, declarand ca nu se gandeste sa plece de la Atletico Madrid, cel putin nu acest sezon, pe care-l doreste sa-l incheie la Madrid, iar apoi sa ia o decizie in privinta viitorului sau ca fotbalist profesionist. Iata ce a spus columbianul:

“Atletico Madrid este singura mea echipa, singura mea realitate. Mai am inca trei ani de contract cu ei, si nu ma gandesc sa plec acum, insa niciodata nu m-am gandit sa parasesc clubul, ca sa fiu sincer. Doresc sa evoluez aici si lucrurile sa mearga bine. Nu voi sti ce se-ntampla maine, insa stiu ca azi sunt la Atletico Madrid si sunt fericit aici. Cei responsabili de viitorul meu ca fotbalist vor lua decizi la momentul oportun,¬†a declarat Falaco la o emisiune TV.

spioneaza.ro

Leave a Reply