Bicicleta de dama este ceva magic

Share Button

Bicicleta de dama este ceva magicUltimul deceniu a vazut unele schimbari majore in ciclism, tehnologie, cultura, infrastructura si da, chiar si moda.

Acuma, femeile, folosesc bicicleta nu doar pentru a face sport sau a se plimba alaturi de familie sau prieteni pirn parc, acestea folosesc bicicleta si pentru a merge la birou. Bicicleta de oras pentru dama este un mod ideal de a face naveta catre locul de munca. Pe langa faptul ca faceti sport, ajungeti intr-un timp record la job, evitand aglomeratia, stopurile si alte incoveniente care pot aparea. Sa nu uitam de problema locurilor de parcare, cu bicicleta e foarte simplu, in plus daca este si pliabila puteti chiar sa o luati cu voi in birou.

Cum femeile sunt mereu in pas cu moda, bicicletele pot strica aspectul elegant sau fashion pe care acestea il adopta, insa, azi e la moda sa ai o bicicleta. Biciclete cu cos in fata, cu un design foarte colorat si tineresc te poate face mai “fashion” decat erai inainte.

spioneaza.ro

Bicicleta dama este ceva magic la fel si Sportaddict.ro pentru ca va ofera cele mai noi modele la cele mai mici preturi. O femeie pe o bicicleta este o priveliste fermecatoare, combinatia perfecta intre: ciclism, arta si moda. Bicicleta a devenit un simbol al culutrii urbane.

Aparitia bicicletei in lumea moderna coincide cu o miscare sprea un trai mai lung. Cumpararea unei masini este o investitie eorma si pe timp indelungat, pe cand bicicleta este o solutie simpla, care ofera foarte multa liberatate si te ajuta sa-ti menti sanatatea.

Lumea ciclismului se schimba pe zi ce trece. Dezvoltarea infrastructurii pentru biciclete este o prioritate in majoritatea centrelor urbane din lume. Orasele canadiene care investesc in pistele pentru biciclete au cunoscut o creștere semnificativa a ciclistilor. In Vancouver, excursile cu bicicleta au crescut 26 la suta intre 2009 si 2012, in conformitate cu Translink. Si Montreal a văzut o creștere similara, cu oameni facand 35 – 40 la suta mai multe plimbari cu bicicleta între 2010 și 2012.

In ciuda acestui fapt, exista inca un decalaj mare intre numarul de femei care merg pe bicicleta comparativ cu barbatii. Un studiu din Toronto, anul 2012 a constatat ca 62 la suta de ciclisti din GTA au fost de sex masculin. Studiul Translink a vazut ca acesta diferenata creste dramatic in Vancouver,  femeile alcatuiesc doar 28 la suta din ciclisti in anul 2012.

Indiferent daca motivele tin de fitness, de bani sau de mediu, studentii sunt o componenta mare a celor care folosesc bicicleta.
Bicicleta dama este un nou trend in lumea modei care ar trebui imbratisat de cat mai multe femei, atat pentru lookul spectaculos dar in primul rand pentru sanatate.

zonia.ro

Leave a Reply