Bute e din nou campion!

spioneaza.ro
Share Button

Duminica dimineata la ora 4 si jumatate, romanii din nou au stat cu sufletul la gura si cu mainile transpirate in fata micilor ecrane pentru a sustine pe campionul nostru, Lucian Bute. Acesta in cele din urma a reusit sa-l invinga pe rusul Denis Grachev dupa 12 runde istovitoare, cu ceva vanatai pe fata, insa a reusit sa castige centura NABF.Acest meci pentru Lucian a fost un test de psihic un test decisiv, fiind primul meci dupa infrangerea suferita in fata lui Carl Froch in Anglia la Nottingham. Meciul contra lui Denis Grachev a fost unul destul de greu, rusul fiind foarte tare in a primii crosee si directe care puneau alti boxeri pe jos in a doua secunda, fiind foarte artagos, ripostind la orice lovitura de-a lui Bute.

Denis a demonstrat ca nu degeaba are 12 meciuri cu victorie la profesionisti, incepand foarte bine meciul contra lui Bute, insa din repriza a 6 a, Denis a cedat, lasand initiativa lui Lucian, acesta castigand 6 runde la rand. Din acea repriza, Bute a dominat meciul incercand sa-l faca pe Denis Grachev K.O. insa nu i-a iesit, cu toate astea canadienii l-au aplaudat la sfarsitul meciului facand o ultima repriza ca un campion.

Leonard Doroftei a declarat dupa acest meci a lui Bute: “Bravo Lucian, sa te ajute Dzeu sa-ti revi!. Dar ai avut o singura repriza in care ai aratat ca esti campion, cea de-a 12-a” , acesta avand partial dreptate, parerea mea fiind ca de la jumatatea meciului Bute controland in totalmente meciul, insa acuma asteptam urmatorul meci pentru a demonstra printr-un KO ceea ce poate!.

zonia.ro

Leave a Reply