Bute vs Grachev, pe 4 noiembrie

zonia.ro
Share Button

Bute se va lupta in data de 4 noiembrie cu Grachev, acesta fiind primul meci dupa ce a pierdut titlu mondial in fata englezului Froch. Acesta este meciul pregatitor pentru Bute inaintea revansei cu Froch, care se presupune ca va avea loc in Canada. Dupa cum bine stiti, Bute, regele ko-ului a fost invins prin KO de catre englez. Vezi mai jos detaliile meciului dintre Bute si Grachev.Boxerul Grachev a declarat: “Sunt nerabdator sa lupta contra lui Bute, sunt pregatit. Lucian Bute este un luptator bun, insa in lupta contra lui Froch a aratat ca nu poate face fata presiunii unui asemenea meci, si asta voi face si eu, voi pune presiune pe el”, a fost declaratia lui Grachev la conferinta de presa din Canada.

Acest boxer este unul destul de bun, care cu siguranta-l va testa la maxim pe Bute, avand la activ 13 meciuri ca profesionist, din care 12 a reusit sa le castige din care 8 prin knock-out, iar una a incheiat-o la egalitate. In cariera sa de luptator, Grachev a mai participat si in competitii de Kickboxing unde a obtinut 17 victorii si doua infrangeri si arte martiale mix unde a resuit 3 victorii o infrangere.

Ultimul meci a lui Grachev a venit si cu o surpriza, reusind sa-l puna la pamant pe Ismail Sillakh, facand-ul KO in repriza a 8 a. Acest meci dintre cei doi va fi in Canada, unde Bute va incerca sa-l invinga pe rus. Disputa va avea loc la ora 4:00 (ora Romaniei), sa-i tinem pumnii lui Bute.

spioneaza.ro

Leave a Reply