Cand si unde avem nevoie de husa?

Share Button

Cand si unde avem nevoie de husa?
In prezent toti avem cel putin un dispozitiv mobil inteligent care ne ajuta in mai multe activitati inclusiv la job, si cu ajutorul caruia ne relaxam. Ne dorim in general sa avem cele mai bune accesorii si dispozitive si prin urmare investim destul de multi bani in ele.

Dupa ce cheltuim mult pentru a avea telefonul dorit la care visam de mult si pentru care facem economii, ultimul lucru de care am mai avea nevoie este sa il distrugem in numai cateva zile din momentul achizitiei. Pentru a evita aceste accidente noi va recomandam sa apelati la huse telefon, si telefonul pe care il aveti va fi in mod sigur protejat de eventualele accidente.

Husele de telefon se aleg pe baza mai multor criterii dintre care vom enumera: functionalitatea, tipul de telefon si modelul de telefon, culoarea, materialul, tot ceea ce tine de estetica, de aspect si de eleganta si desigur tot ceea ce o husa aduce in plus in materie de protectie.

In ceea ce priveste functionalitatea sunt mai multe lucruri care conteaza. In primul rand suntem convinsi ca in momentul in care va cumparati o husa de telefon veti vrea sa puteti utiliza toate butoanele si tot ceea ce are telefonul, mai exact camerele foto, sau camera foto dupa caz, butoanele laterale si frontale, mufa pentru casti, incarcatorul, si la unele telefoane chiar si slotul pentru card si prin urmare pentru a putea face asta veti avea nevoie de o husa speciala pentru telefonul pe care il aveti in dotare.

Acest aspect tine de functionalitate. Ulterior veti vrea o husa care sa poata proteja dispozitivul pe care il aveti si care sa fie cat mai rezistenta. In aceasta ordine de idei veti avea nevoie de o husa care sa nu fie din plastic pentru ca acesta este foarte casant.

Husele pot fi de asemenea si rezistente la apa si asta tine de asemenea de functionalitatea huselor. Noi va recomandam sa apelati la astfel de huse daca lucrati in medii umede sau daca stiti ca aveti sansa de a scapa telefonul in apa.

Husele pentru protectie contra umiditatii au toate sansele sa nu va protejeze si de alte substante in stare lichida cum ar fi cele corozive de exemplu sau cele care topesc cum ar fi acizii, si pentru asemenea substante exista huse din anumite materiale care pot proteja perfect. Deci daca va aflati intr-un astfel de mediu e bine sa va interesati la ceea ce va poate oferi husa.

spioneaza.ro

De asemenea, sunt si huse care au amortizare la socuri. In principiu toate amortizeaza impactul insa sunt unele huse care au ceva in plus pentru a diminua impactul.

zonia.ro

Acesea sunt in general acele huse de cauciuc sau din silicon care au si niste bumbi la colturile telefonului si in partea din fata dar si in cea din spate. Telefonul va cadea pe bumbii acestia si impactul va fi diminuat. Unele huse au bumbi doar pe partea din fata pentru a proteja ecranul si altele au protectii suplimentare si la colturi.

Leave a Reply