Care este rolul usilor industriale?

Share Button

In trecut sistemele de porti si usi industriale aveau doar functia de a inchide accesul in cladiri. Astazi, aceasta idee este una depasita, focusandu-ne pe cererile zilei de azi,a nevoilor intreprinzatorilor secolului 21: design-ul, izolarea termica si fonica, finisajul, viteza de deschidere, rezistenta in timp si securitatea. Acestea sunt numai cateva dintre conditiile pe care aceste usi Gunther Tore trebuie sa le indeplineasca.

Günther Tore va ofera o multitudine de variante de usi industriale impreuna cu un pachet complet de servicii, de la faza de proiectare si consultanta pana la montaj si intretinere.

Günther Tore asigura gama completa de sisteme de usi industriale necesare investitiei dumneavoastra, indiferent de domeniul acesteia: productie, retail, industria alimentara, reprezentanta sau service auto, domeniul portuar sau aeroportuar.

Calitatea materialelor din care sunt confectionate toate produsele Günther Tore   este una de varf,proprietatile acestor materiale fiind la cele mai inalte standarde in ziua de azi.

Usile industriale sunt solutii tehnice speciale a caror functionalitate si caracteristici nu pot fi suplinite de inchiderile conventionale.Sistemele de usi industriale indeplinesc o serie de functii unice concomitent cu utilizarea in siguranta si pe perioade indelungate.

Cand vorbim de usi industriale ne gandim la solutii ca usile sectionale din inox, usile sectionale vitrate, usi sectionale industriale, rulouri industriale si usile culisante industriale prin capacitatea de a inchide goluri de zidarie de dimensiuni foarte mari.

In acceasi categorie cu usile atipice industriale intra si linia de usi metalice pietonale, de tipul: usi metalice de exterior, usi metalice de interior, usi metalice cu grile de ventilatie si usi antiexplozie.

Izolarea termica a spatiior cu rol de depozitare in conditii stricte de igiena se poate efectua cu usi din inox pe balamale sau cu usi din inox culisante in functie de cerintele de spatiu.

Tot in contextul izolarii termice se poate opta pentru usi rapide inox, usi rapide cu deschidere orizontala, usi rapide tip spirala sau usi rapide pvc pentru exterior si bineinteles pentru compartimentarea incaperilor din interior in aceleasi conditii stricte

Facilitarea accesului rapid si in siguranta a utilajelor speciale destinate sectorului industrial este asigurat cu usile batante din aluminiu sau cu usile batante din inox.

Solutii speciale de acces necesita si statiile de pompieri, aeroporturile, hangarele si halele de depozitare semirotunde pentru care se pun la dispozitie usi de hangar si usi pliante industriale.

Chiar daca nu este specificata ca obligatorie in unele proiecte tehnice, rezistenta la foc este o masura de siguranta indispensabila in sectorul industrial, deseori unitatile de acest tip continand utilaje si bunuri de valoare, iar incendiile sunt un risc real in zonele cu caracter industrial. Usile industriale rezistente la foc sunt disponibile in orice dimensiune si cu functionalitati unice.

Astfel, puteti beneficia de caracteristicile speciale ale urmatoarelor produse: cortine rezistente la foc, obloane rezistente la foc, rulouri rezistente la foc, usi culisante rezistente la foc, usi metalice rezistente la foc si usi sectionale rezistente la foc.

spioneaza.ro

Usile industriale oferite de de Günther Tore Romania inseamna consum redus de energie, siguranta, viteza de lucru, durabilitate, de aceea nu trebuie sa mai stai pe ganduri atunci cand de nevoie de unul dintre produsele oferite de acestia.

Leave a Reply