Care este timpul de service pentru iPhone-ul meu?

Share Button

Care-este-timpul-de-service-pentru-iPhone-ul-meu“Cat de mult va dura repararea iPhone-ului meu?” Aceasta reprezinta intrebarea pe care o aud extrem de des reprezentantii firmelor de service, in momentul in care un client doreste sa isi lase telefonul pentru a fi reparat.

Cel mai indicat ar fi sa nu va trimieti telefonul la un service no name, ci, mai degraba, sa accesati cu incredere un service gsm Bucuresti.

Oricum, orice firma sau companie de service care se respecta ar trebui sa aiba un raspuns adecvat pentru astfel de intrebari. De asemenea, clinetului ar trebui sa i se ofere o foaie pe care este notata primirea telefonului, dar si timpul in care acesta va ramane in service. Daca personalul este unu serios, ti se va oferi si o factura prin care se dovdedeste ca ai platit in avans.

Destul de multe companii de service care sunt renumite, ar putea efectua reparatii de diferite tipuri intr-un timp relativ scurt, spre exemplu in timpul in care asteptati. Insa, daca telefonul dumneavoastra are nevoie de un diagnostic destul de avansat ori presupune inlocuirea anumitor iese componente pentru care atat demontarea cat si asamblarea presupun timp indelugat, perioada tinerii telefonului in service se va mari.

Spre exemplu, exranul spart sau lovit al unui Apple evice se poate inlocui intr-o ora, deci, ati putea astepta in liniste pana cand reparatia este efectuata si ati putea pleca acasa cu telefonul reparat.

Totusi, ar trebui sa aveti in vedere ca anumite persoane au fost programate dinainte pentru reparatii si diagnostice, iar daca acestea ar trebui sa isi ridice device-urile reparate in timpul in care ati sosit la service, atunci, cele discutate anterior nu se mai pot aplica deoarece aceste persoane au proritate si cel mai probabil va trebui sa asteptati mult mai mult.

Se recomanda, in astfel de cazuri, sa negociezi o anumita data la care poti veni sa iti ridici telefonul. Ar mai trebui sa aveti in vedere si faptul ca anumite reparatii comune la un Apple device, cum ar fi upgrade-urile softului, inlocuirea acestuia sau inlocuirea unor componente fizice si la vedere precum ecranul sau carcasa, nu dureaza mai mult de cateva minute sau ore.

zonia.ro

Totusi, daca gasiti o firma care va spune ca astfel de reparari vor dura zile, cel mai indicat ar fi sa o ocoliti. De asemenea, unele service-uri pot face reparatii in zile deoarece exista cazuri in care respectivul service nu are componenta necesara pe stoc si trebuie sa astepte pentru una noua de la furnizori.

Un alt tip de reparatii care cer diagnostice complete si avansate ale device-urile sunt cele provocate de lichide si ar putea dura mult mai mult reparare. In astfel de cazuri este destul de greu sa se estimeze o perioada de timp in care telefonul va fi reparat si, mai ales, daca acesta va ramane in garantie.

Aceste lucruri depind in totalitate de service-ul ales si de tehnicienii care sunt pusi la dispozitie. Majoritatea companiilor stiu, cu siguranta, ca in 2-3 zile se pot face reparatii, insa aceasta perioada se poate extinde daca sunt constatae daune extinse.

spioneaza.ro

Leave a Reply