Care sunt bijuteriile pe care le poarta de obicei barbatii?

Share Button

Care sunt bijuteriile pe care le poarta de obicei barbatii?
Se pare ca mai nou, nu doar femeile ci si barbatii aleg sa poarte tot felul de accesorii atunci cand ies din casa, si asta pentru ca isi doresc sa atraga atentia celor din jur intr-un mod pozitiv.

Ei bine, in ceea ce ii priveste pe barbati, foarte multa lume a considerat pana nu demult timp, faptul ca pentru ei, singura bijuterie potrivita ar fi un ceas de mana elegant.

Trebuie si mentionat faptul ca foarte multi barbati tin cont de aceasta parere, motiv pentru care au acasa mai multe ceasuri, pe care le-au ales pentru a le putea purta cu orice tinuta.

Este evident faptul ca un ceas pe care il porti pe mana la sala de sport, nu este unul potrivit pentru o tinuta de birou. Asadar, iti vei alege ceasul in functie de tinuta pe care vei alege sa o porti.

Sunt o multime de domni care au facut o adevarata pasiune pentru bratari, motiv pentru care de fiecare data cand li se iveste ocazia, isi cumpara un astfel de accesoriu, fie de la o casa de amanet bijuterii, fie de la magazinele online care comercializeaza tot felul de bijuterii.

Alte locuri de unde se pot cumpara bijuteriile, sunt fie magazinele de specialitate care se gasesc in centrele comerciale, fie la fiecare magazin care comercializeaza bijuterii, din fiecare oras.

In legatura cu cei care prefera sa poarte bratari pe mana, cu siguranta cei mai eleganti barbati isi vor indrepta atentia de fiecare data asupra modelelor din aur.

Cei care prefera bratarile din aur, cu siguranta stiu faptul ca pot sa isi cumpere si bratari din aur alb, dar si bratari din aur galben.

Deasemenea, se mai pot gasi tot la aceste magazine de specialitate, sau chiar si la casele de amanet, si bratari care sunt realizae din argint. Magazinele online de bijuterii, pot sa comercializeze bratari chiar si din otel inoxidabil, din inox sau din alte metale.

Lantisoarele din aur alb, dar si lantisoarele din aur galben, sunt deasemenea foarte indragite de catre barbati, motiv pentru care isi si indreapta atentia asupra lor, de fiecare data cand au nevoie sa isi cumpere bijuterii.

Sunt insa si barbati care nu opteaza pentru astfel de lantisoare, ci mai degraba prefera un lantisor din argint.

Deci, se pot alege atat lantisoare din aur alb, cat si din aur galben sau din argint, insa cel mai bine ar fi ca acestea sa aiba si un medalion sau de ce nu, o cruciulita, pentru ca acestea vor scoate in evidenta lantisorul.

Despre cercei, stim cu totii ca sunt preferatii doamnelor, insa sunt si o multime de barbati care au ales sa poarte un cercel, iar cei mai multi au ales urechea stanga pentru acest lucru.

zonia.ro

Daca femeile pot sa poarte fara probleme orice tip de cercei, unui barbat cu siguranta nu i se va potrivi un cercel mare din aur, ci mai degraba i-ar sta bine sa poarte un cercel cat mai mic si cat mai elegant, iar in ceea ce priveste cerceii pe care ii poarta barbatii, acestia ar fi indicat sa fie din aur.

Leave a Reply