Care sunt cei mai indragiti producatori de smartphone – uri?

spioneaza.ro
Share Button

Care sunt cei mai indragiti producatori de smartphone – uri?
Din momentul in care telefoanele mobile au inceput sa ne creeze dependenta, fiecare dintre noi ne dorim sa detinem un smartphone foarte performant, si care sa functioneze mereu la capacitate maxima.

Pentru a detine un smartphone performant, si care sa functioneze la capacitate maxima, va trebui sa ne indreptam atentia spre modelele brandurilor de top de pe piata, chiar daca acestia au telefoane la preturi mari, iar accesoriile si anumite piese telefoane costa foarte multi bani.

Cel mai indragit brand de telefoane mobile, mai mult ca sigur este Samsung, iar acest lucru este cat se poate de evident, deoarece Samsung este un producator care comercializeaza atat telefoane foarte performante si foarte scumpe, precum terminalele din gama Samsung Galaxy S, dar si telefoane la preturi accesibile oricui, precum cele din gama Samsung Galaxy A, sau cele din gama Samsung Galaxy J.

Un alt nume mare de pe piata telefoanelor mobile, este fara discutie Apple, insa Apple este un brand care nu se bucura de o popularitate la fel de mare precum Samsung, datorita faptului ca brandul american scoate pe piata numai si numai dispozitive scumpe, care sunt insa de cea mai buna calitate, dar foarte scumpe.

Foarte multi utilizatori de smartphone si-ar dori sa detina un telefon al acestui mare brand, insa aleg sa isi indrepte atentia spre telefoanele altor producatori, datorita preturilor mari pe care le au terminalele iPhone.

Sony este iarasi un brand foarte important de pe piata de telefoane mobile, iar acest lucru este dovedit de numarul mare de telefoane pe care acest producator le vinde in fiecare an. Nici nu se putea altfel, pentru ca telefoanele Sony dispun de specificatii tehnice incredibile, iar aici putem aminti si camera foto care este cea mai tare de pe piata, in cazul terminalelor Sony Xperia.

Un alt mare producator de pe piata de telefoane mobile este fara discutie HTC, producatorul din Taiwan comercializand telefoane mobile de calitate superioara. Singurul mare defect al telefoanelor acestui brand insa, este camera foto, care nu este nici pe departe la fel de performanta precum camera foto a dispozitivelor Sony.

zonia.ro

Huawei este un alt producator de pe piata de telefonie mobila, un producator spre care se pare ca lumea incepe sa isi indrepte din ce in ce mai mult atentia. Acest lucru este unul firesc, pentru ca ultimele modele scoase pe piata de catre cei de la Huawei, sunt foarte performante.

LG este un alt mare nume de pe piata, acest producator, la fel ca si Sony sau Samsung, fiind cunoscut si pentru fabricarea produselor electronice.

Ultimul mare nume despre care vom discuta, si pe care am ales sa il las la final, este Nokia, brandul care era cel mai popular pe undeva pe la inceputul anilor 2000. Chiar daca odata cu aparitia pe piata a smartphone-urilor, Nokia a iesit din top, pentru ca a ales un sistem de operare nu foarte indragit (Windows Phone), se pare ca odata cu trecerea la sistemul de operare Android, brandul incepe sa fie din ce in ce mai apreciat de catre utilizatori.

Leave a Reply