Care sunt cele mai bune accesorii pentru smartphone?

Share Button

Care-sunt-cele-mai-bune-accesorii-pentru-smartphone
Este de notorietate faptul ca smartphone-urile nu ar fi atat de utile si atragatoare fara accesorii pentru telefoane . De aceea, cei care sunt interesati de achizitionarea de accesorii pentru telefoane sunt sfatuiti sa intre pe Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online din tara.

In anii de convietuire cu smartphone-urile noastre, ne-am dat seama atat de utilitatea, cat si de limitele acestora. Odata cu dezvoltarea rapida a industriei, telefoanele au devenit mai mult decat un dispozitiv de comunicare, acestea fiind astazi adevarate instrumente. Si chiar daca acestea continua sa asimileze elemente din fiecare domeniu al tehnologiei, raman totusi pachete bine definite. Dar nu trebuie sa fie neaparat asa.

O adevarata industrie-satelit de accesorii a aparut in jurul smartphone-urilor si este in continua inmugurire. Cu toate acestea, foarte multe dintre accesorii au un interes destul de mic sau fac mai degraba parte dintr-o nisa sau sunt special realizate doar pentru unul dintre sutele de smartphone-uri disponibile pe piata. Va vom prezenta o serie de accesorii care credem ca pot adauga un plus smartphone-urilor noastre astfel incat experienta utilizarii acestora sa se imbunatateasca.

spioneaza.ro

1. Incarcatorul auto

Poate ca majoritatea dintre noi conducem. Si, totodata, putem presupune ca majoritatea dintre noi nu suntem foarte multumiti cu durata de viata a bateriei smartphone-ului nostru. Mai ales atunci cand suntem pe drum si avem nevoie de baterie pentru navigare. De aceea, un incarcator auto este printre accesoriile esentiale pe care trebuie sa le avem in jur.

Multe dintre acestea sunt foarte ieftine, insa, noi va recomandam sa puneti mana pe un incarcator auto cu brand. De asemenea, acesta ajuta foarte mult daca are un port USB suplimentar deoarece este posibil ca pasagerii sa aiba si ei nevoie de incarcarea bateriei smartphone-ului lor.

2. Dock-ul auto

Deci, am stabilit deja ca sofam, ceea ce inseamna ca vom avea nevoie si de monitorizarea navigarii destul de des. Un astfel de lucru nu poate fi facut cu smartphone-ul in buzunar, asa ca aici intervine extrem de utilul dock auto.

Multe dintre aceste dock-uri functioneaza pe baza de aspiratie (se lipesc de parbriz), iar unele sunt construite special pentru un anumit model de smartphone, cu toate ca exista destul de multe universale. Acestea reprezinta, de asemenea, o investitie destul de ieftina pentru confortul si linistea noastra sufleteasca. De asemenea, un incarcator auto este aproape obligatoriu in cazul in care utilizam navigarea, intrucat modulele GPS si 3G/4G ne vor scurge energia bateriei in doar cateva ore.

3. Power bank-urile

Un power bank, foarte asemanator cu un incarcator auto, poate fi salvator, mai ales daca suntem departe de masina. Cel mai mare avantaj al acestui accesoriu se refera la faptul ca are o dimensiune foarte mica si poate fi purtat la noi oricand fara a provoca disconfort.

4. Setul cu casca Bluetooth

Ne-am intors din nou in masina. Un set cu casca Bluetooth discret si foarte usor poate fi extrem de util. Ce este cel mai avantajos este faptul ca setul cu casca Bluetooth este util nu doar in cazul in care suntem in masina si avem mainile ocupate. Sa ne gandim cum am putea raspunde la un apel important atunci cand avem mainile ocupate cu 5 plase cu alimente.

zonia.ro

Leave a Reply