Care sunt cele mai bune selfie stick-uri?

Share Button

Care sunt cele mai bune selfie stick-uri?
In momentul in care iti cumperi un smartphone, in mod evident trebuie sa te orientezi si spre cateva accesorii telefoane, care chiar daca nu vin la pachet cu telefonul, sunt foarte importante.

In primul rand, ar fi indicat sa te orientezi spre accesoriile de protectie pentru smartphone, insa si un selfie stick iti va putea fi util atunci cand iti vei dori sa faci selfie-uri singur sau impreuna cu prietenii ori cu familia.

Daca te hotarasti sa iti cumperi un astfel de accesoriu, cu siguranta va trebui sa tii cont de dimensiunile acestuia, va trebui sa tii cont si de metodele de conectare ale selfie – stick-ului la telefon, va trebui sa tii cont si de usurinta acestuia in utilizare, si nu in ultimul rand, de calitatea constructiei acestuia.

zonia.ro

Pe piata din tara noastra, exista o multime de modele de selfie stick-uri, atat mai scumpe cat si mai ieftine, si care sunt compatibile pentru fiecare model de smartphone, iar in continuare vom discuta putin despre cele mai cautate modele de selfie stick-uri pentru smartphone.

Un model excelent ar fi A + 88, care ar avea si un pret foarte mic. Referitor la A +, acesta ste un brad cunoscut al accesoriilor mobile, iar acest selfie stick se poate extinde de la 20 de centimetric, si pana la 88 de centimetri. Un astfel de accesoriu se conecteaza la telefon prin intermediul unui cablu cu port de 3.5 mm. vei putea alege un astfel de selfie stick negru, verde, albastru sau roz.

O alta alegere inspirata ar fi aceea de a opta pentru modeul de selfie stick Tellur TL7 – 5W, care vine si el la un pret foarte atractiv, si care are un buton pe maner pentru a face pozele rapid. Un asemenea selfie – stick se poate extinde destul de mult, ajungand la 105 centimetri, si este compatibil atat cu terminalele iPhone, cat si cu telefoanele care au sistemul de operare Android.

Acest selfie stick se conecteaza prin Bluetooth la telefon, are o capacitate a bateriei de 45 mAh, si are nevoie de o ora pentru a se incarca.

Goodis Petra este un alt selfie stick foarte interesant, care poate sa se extinda pana la 85 de centimetric, si care are o greutate foarte redusa, dar are si un format compact. Acest model este ideal atat pentru terminalele iPhone, cat si pentru terminalele care au sistemul de operare Android. Acest selfie stick se conecteaza prin Bluetooth.

Spacer 96 este iarasi un selfie stick care se poate gasi la un pret atractiv, si care se poate extinde pana la 96 de centimetri. Acesta se conecteaza la telefon prin intermediul unui cablu de 3.5 mm, care este inclus in pachet.

Ei bine, acestea au fost doar cateva modele ieftine de selfie stick-uri spre care te poti orienta atunci cand ai nevoie de un astfel de accesoriu, insa cu siguranta daca iti permite buzunarul, poti sa gasesti si selfie stick-uri care sa fie mai performante, si care sa fie ceva mai costisitoare.

Leave a Reply