Care sunt cele mai bune solutii de incarcare?

Share Button

Care sunt cele mai bune solutii de incarcareAstazi,mai mult ca oricand, interfata dintre camioane si depozite isi asuma o functie importanta in ansamblu. Din acest motiv, o decizie cu privire sistemele de incarcare trebuie sa fie un element fundamental de planificare a constructiei. Nu orice platforma de incarcare este potrivita pentru andocarea camioanelor. Diferitele tipuri si dimensiuni ale vehiculelor, cum ar fi inalțimea camionului,sunt puncte importante pentru planificarea si arhitectura unei cladiri.

Alegerea rampei de egalizare optime

Cheiurile de incarcare sunt primul si ultimul punct de contact in orice incinta. Este locul in care livrarile ajung prima data si locul de unde transporturile pleaca. Cu tehnicile de incarcare moderne de astazi, rapiditatea, selectarea si instalarea in mod corespunzator a celei mai bune rampe de egalizare joaca un rol important in productivitate si siguranta.

spioneaza.ro

Crearea de legaturi sigure si eficiente intre depozite si camioane nu este o sarcina ușoara. Existand atat de multe tipuri de rampe de egalizare disponibile, intro gama variata de dimensiuni, forme si stiluri de montaj, alegerea celei potrivite poate fi mai complicata ca oricand.

Motivul pentru care exista atat de multe optiuni este ca exista si o varietate mare de marfa, vehicule, frecventa de utilizare, precum si conditii de incarcare specifice. Aceste operatiuni diferite supun rampa de egalizare unor presiuni diferite, de aceea este important sa va asigurati ca rampa care va este recomanda corespunde cerintelor dvs. individuale.

Considerații de utilizare

Primul lucru care trebuie luat in considerare este unde si cum rampa de egalizare va fi folosita. Este un inlocuitor,o cladire renovata, sau o constructie noua? Ce tipuri si variații de vehicule vor fi descarcate si incarcate? Care sunt limitele de spatiu? Este impactul asupra mediului un considerent prim de securitate?

zonia.ro

De multe ori restricții bugetare sau de spațiu ar putea influența in mod nejustificat deciziile. Acesta este cazul in care apelarea la un profesionist de andocare (detalii aici) poate ajuta cel mai mult. Ei au cunoștințele si experiența necesara pentru a analiza nevoile si sa ofere mai multe opțiuni pentru a lua in final decizia corecta.

Tipuri de rampe de egalizare

Rampe aplicate pe fatada halelor

Acestea sunt montate pe fata exterioara a docului de incarcare. Ca atare, acestea sunt cele mai economice si de obicei cele mai simple de instalat. Dezavantajul lor sunt capacitatile limitate la nivelul dimensiunii si greutatii. Sunt folosite de obicei pentru aplicații de terminale ce deservesc in mod regulat camioane cu remorci specifice. De obicei, ele potfi folosite doar la camioane si remorci, care sunt cu cinci centimetri mai sus sau mai jos de nivelul la care este montata rampa. In cazul In care clientul dvs. trebuie sa se ocupe de containere frigorifice sau oceanice, care tind sa fie mai inalte, ele nu pot fi folosite.

Rampe montate in soclul halei

Aceste docuri ofera capacitate mai mari si optiuni pentru a se potrivi unor aplicatii mai exigente. Datorita spatiului mai mare deasupra rampei si sub rampa, au de obicei o adaptabilitate mai mare si se adreseaza unei gae mai largi de servicii. Un mic dezavantaj este faptul ca usa de andocare ramane la niveul rampei si nu pot oferi o inchidere buna . Acest lucru poate fi un impediment in aplicațiile cu depozitare la rece.

Rampa verticala

Acest tip este cel mai recomandat pentru alimente si alte aplicații in care controlul temperaturii este un motiv de ingrijorare. Acestease descurca mai bine la pastrarea temperaturii optime si mentinerea la distantanta a inteemperiilor si daunatorilor.

Sunt, de asemenea, mai bune pentru securitate, deoarece remorca poate intra complet cu spatele la andocare in timp ce usa este inchisa, iar rampa nu este coborata pana cand nu exista un mediu complet sigilat.

Leave a Reply