Care sunt cele mai rezistente telefoane mobile in anul 2015?

Share Button

Care sunt cele mai rezistente telefoane mobile in anul 2015?
Un telefon mobil ultra-rezistent reprezinta o alegere potrivita pentru persoanele care lucreaza in medii de lucru deosebit de solicitante, cat si pentru cele aventuriere sau care isi doresc ca telefonul sa se remarce printr-o durabilitate crescuta.

Daca optati pentru un model rezistent, nu trebuie sa va mai ingrijorati ca veti avea nevoie la un moment dat de un nou touchscreen telefon si ca veti fi nevoiti sa va inlocuiti display-ul.

Un telefon deosebit de rezistent este modelul Cat B100, care poate functiona la temperaturi cuprinse intre -25 si 55 de grade Celsius. In plus, poate sa reziste unei caderi de la 1,8 metri inaltime, fara sa sufere de defectiuni serioase. Cu un astfel de telefon, nu va ingrijorati cand il scapati din mana sau de la o inaltime mai mare.

spioneaza.ro

Un loc de cinste printre telefoanele ultra-rezistente il ocupa modelul UTOK Dorel. Acesta poate fi utilizat si dual Sim, daca aveti nevoie si este un dispozitiv rezistent la praf si umezeala, echipat cu un procesor Dual Core si ecran IPS de 3.5 inci.

Memoria interna a telefonului este de 4GB, fiind suficienta pentru a stoca poze si pentru filmari. Daca doriti, va puteti conecta un card micro SD de pana la 32 GB.

Sistemul de operare utilizat de telefonul UTOK Dorel este Android KitKat, motiv pentru care este un telefon mobil ideal pentru a va orienta pe munte, in drumetii. Daca UTOK Dorel nu va incanta foarte mult, va puteti orienta catre modelul Tecmobile Titan 600.

Acesta este un telefon rezistent la praf, apa si socuri, echipat cu un buton de urgenta SOS si certificat IP67. Ecranul acestui telefon este realizat cu Gorilla Glass 2, care poate sa reziste la caderi de la peste 1 metru inaltime.

In ceea ce priveste camerele foto ale telefonului Tecmobile Titan 600, cea principala este de 8MP, in timp ce cea secundara este de 1,3MP. Procesorul beneficiaza de o frecventa de 1.2 GHz, iar bateria dispune de o capacitate de 4500 mAH si poate sa reziste pana la 18 ore de convorbiri.

Telefonul Motorola Moto X este un alt model rezistent la apa, echipat cu un display HD de 5,2 inci si Corning Gorilla Glass. Moto X utilizeaza cea mai recenta versiune de Android si dispune de un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon. Camera foto principala este de 13MP, in timp ce cea secundara este de 2MP.

Datorita bateriei de 2300 mAh, telefonul Moto X rezista pana la 24 de ore de convorbire si se remarca prin rezistenta crescuta in fata socurilor, dar si prin designul sau placut. Cert este ca daca va doriti un telefon rezistent, aveti de unde alege.

Daca aveti nevoie de un touchscreen telefon, nu va ingrijorati. Veti gasi cu usurinta tipul de touchscreen potrivit telefonului dumneavoastra prin simpla accesare a website-ului www.magazingsm.ro.

zonia.ro

Fie ca alegeti unĀ  model CAT, Kyocera, Motorola sau Tecmobile, puteti gasi un telefon mobil ultra-rezistent, care sa se potriveasca conditiilor mai dure in care dumneavoastra lucrati sau unui stil de viata mai activ.

Leave a Reply