Care sunt pricipalele tonuri de piele care ne indica ce haine sa purtam?

Share Button

Care sunt pricipalele tonuri de piele care ne indica ce haine sa purtam?
Alegerea culorilor potrivite este un aspect foarte important atunci cand vine vorba de moda. O modalitate foarte buna de a spune care culori functioneaza cel mai bine pe tine este de a stabili culorile care se potrivesc cu tonul pielii.

Dar tenul tau nu este singurul lucru care determina ce culori functioneaza cel mai bine asupra ta. Culorile parului si ale ochilor sunt la fel de importante. In functie de culorile acestor trei elemente, veti putea spune daca sunteti ceea ce se numeste un ton de “primavara”, “vara”, “toamna” sau “iarna”. Primavara si toamna sunt tonuri calde, iar vara si iarna sunt tonuri reci.

Exista mai multe teorii care vorbesc despre potrivirea culorii tonului pielii, dar le-am insumat intr-o prezentare generala. Tineti cont de toate recomandarile noastre pentru a va alege cele mai bune rochii de ocazie.

Fiind capabil sa spuna in care dintre aceste categorii cadeti, va va ajuta sa faceti alegeri in privinta culorilor hainelor, deoarece luarea deciziilor corecte va intari intotdeauna aspectul natural. Consultantii personali pentru culori iau lucrurile un pas mai departe, prin reglarea fina si ajustarea nuantelor sezoniere pentru a obtine culori pentru a va potrivi individual.

Este important sa stiti care sunt culorile potrivite cel mai bine daca doriti sa obtineti cele mai bune rezultate, deoarece purtarea hainelor potrivite ca si culoare va poate face sa va simtiti radianti, in timp ce purtarea culorilor gresite va face sa aratati  nu atat de radiant.

Puteti experimenta haine de diferite culori si stabiliti care sunt culorile dvs. sau puteti obtine ajutor. Rezultatele difera, de asemenea, daca sunteti barbat sau femeie. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe o serie de fotografii si va vor spune care dintre culori ar trebui sa arate cel mai bine pentru dvs. Puteti sa comandati materiale si sa va faceti singuri hainele dar tot va trebui sa tineti cont de tonul pe care il aveti pentru a se potrivi .

Iata cateva indicatii care va vor ajuta sa stabiliti in ce categorie intrati. Vom oferi sfaturi pentru fiecare “sezon” in ceea ce priveste culorile pe care ar trebui sau nu ar trebui sa le purtati.

spioneaza.ro

Oamenii cu tenul primavaratic sunt oameni care sunt in mod natural aurii sau blonzi  si care au pistrui. O astfel de persoana are de obicei urmatoarele caracteristici:

Aveti un nivel scazut de contrast intre piele, par si culoarea ochilor. Uneori, astfel de persoane au par intunecat, ochi limpezi si piele palida.

Culoarea generala a primaverii are in general subtilitati clare, aurii si calde. De obicei, primavaraticii au ochii variind de la maro deschis si la bleu deschis si  turcoaz .

Parul de primavara se gaseste intre un brun si un maro inchis, dar poate fi si rosu, capsuna, blond deschis si chiar auriu profund.

Cand vine vorba de a alege hainele colorate potrivite, aceste persoane ar trebui sa poarte culori moi, palide cum ar fi aqua, maro auriu, galben auriu, camila si piersic. O astfel de persoana poate arata uimitor si in coral, rosu, albastru deschis, fildes si verde stralucitor. Aceste culori nu pot fi prea silentioase sau prea intunecate, ceea ce le face mai greu de gasit.

 

 

Leave a Reply