Cateva detalii despre incarcatoarele universale de telefon

spioneaza.ro
Share Button

Cei mai multi dintre utilizatorii de smartphone-uri au detinut telefoane mobile si in perioada cand acestea se incarcau in functie de model marca, etc. Incarcarea telefoanelor mobile nu era standardizata ca in zilele noastre, fiecare producator folosind un alt tip de incarcator. Acesta varia de cele mai multe ori chiar si de la model la model, nu doar de la marca la marca.

La inceputul anilor 2000 au aparut incarcatoarele USB care au fost adoptate de marii producatori. Astazi la acelasi tip de incarcator se pot incarca aproape toate modelele si marcile de telefoane clasice si smartphone-uri. In timp prin trecerea la standardul USB 3.1 si la mufa USB Type-C se pot incarca in acelasi timp atat telefonul cat si tableta.

zonia.ro

Cand vorbim de incarcarea unui telefon mobil exista numeroase optiuni, in functie de locatia pe care o detineti motiv pentru care un singur tip de incarcator nu este suficient pentru a va acoperi in toate situatiile. Pe piata exista numeroase modele de incarcatoare care sunt printre cele mai comune accesorii, dupa huse si carcase de protectie.

Aceste incarcatoare se gasesc in oferta numeroaselor magazine online pentru accesorii si piese gsm. Dintre acestea se distinge magazinul accesoriigsm.ro. Acesta ofera numeroase tipuri si marci de incarcatoare de foarte buna calitate pentru telefoane si smartphone-uri, la preturi foarte avantajoase. Clientii magazinului achizitioneaza numeroase accesorii si piese telefoane, printre acestea numarindu-se in numar mare si incarcatoarele.

Incarcatoarele originale vin la pachet cu telefonul sau smartphone-ul pe care il achizitionati si au de obicei o garantie destul de mare asta daca planuiti sa il incarcati doar de la priza din apartament.

In cazul in care totusi incarcatorul original s-a distrus puteti folosi un incarcator universal care respecta standardul de incarcare USB fiind compatibil si cu standardele de incarcare rapida. Aceste incarcatoare universale se gasesc in oferta accesoriigsm.ro la preturi extrem de avantajoase pentru toti clientii. Bineinteles ca in oferta magazinului exista si alte tipuri de incarcatoare.

Incarcatorul auto este unul special care se alimenteaza de la mufa de 12 V din consola centrala a masinii. Se pot gasi aici incarcatoare auto care incarca atat dispozitive cu Android cat si cu iOS, cu una sau mai multe mufe de incarcare.

Tot in magazinul accesoriigsm.ro se gasesc baterii externe, similare cu incarcatoarele universale insa este vorba aici de o baterie ca sursa a energiei de incarcare, aceasta trebuind incarcata la randul ei la priza. Accesoriigsm.ro ofera si o gama larga de incarcatoare de tip wireless.

Acestea reprezinta incarcatoare care folosesc principiul inductantei magnetice. Prin acest principiu se incarca fara fire bateria din telefon. Astazi aceasta tehnologie functioneaza extrem de bine de la o distanta foarte mica neputand furniza acelasi nivel de putere ca si un incarcator rapid.

Ca sa obtineti comoditate va trebui sa platiti practic prin timpul de asteptare mult mai mare. Se pot incarca foarte multe baterii de telefoane si smartphone-uri mai mici. Toate aceste modele de incarcatoare sunt foarte apreciate de vizitatorii magazinului accesoriigsm.ro, multi dintre acestia achizitionand un incarcator pentru telefonul lor.

Leave a Reply