Cateva modalitati de marire a buzelor

Share Button

Cateva modalitati de marire a buzelorCu siguranta nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca in zilele noastre, femeile apeleaza la tot felul de interventii chirurgicale pentru ca isi doresc sa aiba un corp perfect, de care sa fie mandre mai apoi.

Anumite femei aleg sa opteze pentru implanturi mamare, in timp ce altele opteaza pentru tot felul de operatii estetice, in timp ce alte femei aleg sa opteze pentru interventii de marire buze, iar in cele ce umeaza vom discuta putin despre modalitatile de marire a buzelor.

Marirea buzelor cu acid hialuronic poate sa reprezinte cea mai indicata alegere pentru persoanele care au de gand sa le ofere buzelor lor un plus de volum si de senzualitate, si este totodata modalitatea cea mai frecvent utilizata.

Inainte cu aproximativ 30 de minute de injectarea buzelor, pe suprafata acestora va fi aplicata o crema anestezica, dupa care atunci cand vor trece acele 30 de minute necesare pentru ca anestezicul sa isi faca efectul, va incepe procedura de injectare a buzelor cu un ac foarte fin.

Injectarea poate sa fie realizata fie in marginea buzei pentru a le oferi buzelor conturul perfect, fie se poate face in profunzime, pentru ca buzele sa aiba un volum mai accentuat.

Procedeul de marire a buzelor se poate efectua si prin marirea acestora cu grasime proprie, iar acest lucru necesita recoltarea celulelor adipoase din alte zone ale corpului, evident ca sub efectul unei anestezii locale.

Grasimea prelevata va fi supusa unor tehnici de preparare speciale, dupa care va fi reinjectata cu ajutorul unei canule, iar injectarea se face prin incizii minime la colturile gurii.

Este important de retinut faptul ca rezultatul unei asemenea mariri a buzelor va rezista intre 5 luni si 6 luni in functie de persoana, dar si in functie de cantitatea de grasime injectate, si nu in ultimul rand, in functie de calitatea interventiei chirurgicale, iar aici ne referim in primul rand la calitatea grasimii preparate.

O asemenea procedura nu este nici dureroasa si nici nu este periculoasa pentru organism, asa ca se poate apela oricand la o astfel de marire a buzelor.

Marirea buzelor se poate realiza si cu implanturi de silicon, iar aceste implanturi de silicon se prezinta avand forma unor tubule mici de silicon moale, care se introduce in buze prin incizii minime in coltul gurii.

O astfel de procedura dureaza aproximativ o ora, si necesita anestezie locala, insa cu siguranta rezultatele vor fi cele dorite, iar persoanele care apeleaza la aceasta interventie, in mod evident vor fi multumite.

Ultima modalitate prin care buzele se pot mari, cu siguranta este reprezentata de liftingul buzei superioare, care este o modalitate chirurgicala simpla de marire a buzelor dar foarte eficienta.

O astfel de procedura se face doar cu anestezie locala, si implica o incizie camuflata la baza nasului si in narine. Este important de precizat faptul ca intr-o saptamana sau maxim doua, cicatricea se va vindeca foarte bine, iar doua 3 luni aceasta nici nu se va mai observa.

zonia.ro

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot gasi o multime de modalitati de marire a buzelor, asa ca femeile care isi doresc buze mai mari si mai senzuale, pot alege una din aceste modalitati.

Leave a Reply