Ce ar trebui sa stii despre un ionizator de apa?

Share Button

In zilele noastre, este necesar sa tinem cont de toate aspectele care ne mentin sanatosi si care ne aduc beneficii fizice sau psihice.

Unul dintre lucrurile fara de care noi nu putem trai este apa, de aceea, este esential ca atunci cand consumam apa, aceasta sa fie de cea mai buna calitate. Iar una dintre apele care aduce cele mai multe beneficii organismului uman este apa alcalina, obtinuta cu ajutorul unui ionizator de apa.

Ce este apa alcalina?

Apa alcalina este acea apa obtinuta prin electroliza directa, aceasta apa avand un pH mai mare de 7 si un continut crescut de calciu, siliciu si magneziu.

Apei alcaline i se atribuie numeroase beneficii, precum functionarea corecta a corpului, eliminarea reziduurilor sau buna functionare a sistemului digestiv.

Apa alcalina este ideala pentru a fi utilizata zilnic si este cea mai recomandata pentru acele perioade in care facem efort intens sau suntem foarte obositi.

Cum alegem ionizatorul de apa?

Fiecare dintre noi ne dorim sa beneficiem de propriul ionizator de apa, insa atunci cand trebuie sa alegem un astfel de aparat, trebuie sa tinem cont de anumite aspecte, pentru a ne putem bucura de acesta o perioada cat mai mare de timp.

Printre toate aceste criterii de care trebuie sa tinem cont, se numara:

  • Aflarea detaliilor referitoare la producatorul ionizatoarelor de apa, astfel incat acesta sa aiba experienta in astfel de tehnologii.
  • Verificarea filtrului ionizatorului de apa, astfel incat acesta sa fie eficient
  • Este important ca un ionizator de apa sa functioneze pentru o perioada cat mai mare de timp, iar pH-ul apei rezultate sa fie cat mai mare.
  • Trebuie verificata calitatea electrozilor, caci acestia sunt cei care au rolul de ionizare al apei
  • Trebuie verificat sistemul de autocuratare, caci acesta este foarte important pentru eliminarea mineralelor depuse pe electrozi.

Este recomandat ca inca de la inceput sa se investeasca intr-un ionizator de apa de buna calitate, performant, caci in acest fel te vei bucura de apa ionizata o perioada cat mai mare de timp. Daca insa bugetul nu iti permite, este bine sa alegi un ionizator de apa de calitate mediu, caci apa rezultata din aceasta este garantat de o calitate mult mai buna decat apa de la robinet.

Ionizatorul de apa este foarte usor de instalat, acesta poate fi montat pe perete, iar de fiecare data cand apare o problema sau este nevoie de schimbarea filtrelor, acest lucru este anuntat.

Cum se transforma apa obisnuita in apa alcalina?

Apa obisnuita, care trece printr-un ionizator de apa, devine o apa ionizata alcalina sau acida. Apa alcalina este ideala pentru a fi consumata de catre oameni, datorita beneficiilor pe care le aduce, iar apa acida nu este benefica oamenilor, insa poate fi utila pentru a uda plantele, iar in acest mod, ele vor creste mult mai rapid.

spioneaza.ro

O data cu trecerea apei prin ionizatorul de apa, aceasta are contact cu electrozii pozitivi si negativi, acestia reusind sa o incarce cu ioni pozitivi si negativi.

Leave a Reply