Ce beneficii aduce presoterapia?

zonia.ro
Share Button

Ce beneficii aduce presoterapia?
Atunci cand vorbim despre presoterapie trebuie sa stim si toate beneficiile pe care aceasta tehnica ni le aduce.

Terapia ne aduce urmatoarele beneficii majore: drenaj limfatic, eliminarea excesului de lichide impotriva edemelor, stimularea circulatiei in vene si a circulatiei limfatice, mentinerea unei circulatii sanatoase, creste foarte mult activitatea din sistemul imunitar, scade circumferinta si exista si un rol impotriva celulitei, accelereaza procesul prin care se cicatrizeaza pielea, sunt prevenite varicele, edemurile post operatorii, edemurile post traumatice, este redusa obezitatea, este imbunatatita nutritia si elasticitatea pielii, se previne trombofeblita, se oxigeneaza mult mai bine organismul ceea ce va avea nenumarate beneficii contra stresului.

Efectele dupa operatii sunt deosebite, esential dupa liposuctie, detoxifierea totala a organismului, etc.

Preso drenajul reprezinta o terapie foarte simpla care se poate face cu ajutorul costumului pneumatic, care actioneaza contra ganglionilor din limfa si contra sistemului limfatic. Ne ajuta sa imbunatatim imunitatea, sa detoxifiem organismul,  imbunatatind circulatia limfei, sa elimina retenta de lichide si sa slabim. Este o procedura care ne scapa de stres, ne ajuta sa ne relaxam si sa avem cele mai bune rezultate in procesul de slabire.

Tratamentul se recomanda in mod special acelor persoane care nu au rezultate cu alte tratamente de slabit. Se vor pierde centimetri prin eliminarea lichidelor care sunt in exces in organism. De aemenea se elimina si depozitele de toxine si de deseuri metabolic.

Se imbunatateste si circulatia sangvina. Limfa transporta toate substantele nutritive in sange si absoarbe toxinele care rezulta din arderile celulare. Limfa reprezinta un lichid transparent care poate circula prin spatiile dintre celule, vasele si prin ganglionii limfatici care sunt responsabili de producerea de celule protectoare in organism. In momentul in care activitatea nu are loc normal, suntem lasati fara aparare contra invadatorilor.

Acumularea excesiva de reziduuri in organism ne afecteaza si funcionarea normala a sistemului ganglionar si in timp duce si la slabirea imunitatii si la cresterea sa n greutate sau la instalarea unor afectiuni foarte grave. Detoxifierea limfatica se va realiza cu ajutorul drenajului care are rolul de a curata limfa dar si sangele ajutand la o mai buna realizare a circulatiei limfatice prin stimularea functiilor ganglionilor.

In domeniul estetic tratamentele cu raze infrarosii consta si in restabilirea unui echilibru intre metabolismul intracelular si cel din afara celulelor. Un principiu de baza pentru eliminarea celuliteie este tocmai acesta.

Revitalizarea celulelor si regenerarea tuturor vaselor de sange si limfatice stau in topul proceselor prin care se poate elimina celulita. Tratamentele corporale care au raze infrarosii sunt metode de slabit foarte indragite pentru ca sunt singra terapie prin care veti putea pierde radical in greutate nu numai in centimetri. Tratamentele care au raze infrarosii nu sunt agresive si nici invazve pentru corp si produc in schimb cele mai bune rezultate pentru slabit si pentru un organism sanatos.

Razele acestea reprezinta o forma de energie electromagnetica emisa natural de soare si fac parte din spectrul luminos invizbil pentru ochi. Acestea sunt generate in mod artificial si sunt identice cu cele solare si ne ofera in acelasi timp si posibilitatea de a le folosi in mod neconditionat cand dorim.

Leave a Reply