Ce bijuterii se pot amaneta?

Share Button

Ce bijuterii se pot amaneta?Exista in clipa de fata multe persoane care nu au suficient de multi bani pentru a-si plati facturile sau pentru a-si plati alte datorii, asa ca apeleaza la casele de amanet aur Bucuresti, pentru a obtine imprumuturi avantajoase.

Cei care trec pragul caselor de amanet aur pentru a se imprumuta, cu siguranta au intentia de a-si amaneta una sau mai multe bijuterii, iar in continuare vom vedea care sunt bijuteriile ce se pot amaneta.

Vom incepe mai intai de toate sa mentionam faptul ca se pot amaneta tot felul de bijuterii, din aur alb, bijuterii din aur galben, bijuterii din aur roz, bijuterii din platina, bijuterii din argint, bijuterii cu pietre pretioase sau bijuterii cu pietre semipretioase.

Cele mai des amanetate insa sunt fara doar si poate bijuteriile din aur galben si cele din aur alb, iar aici amintim cerceii in primul rand. Foarte multe femei isi cumpara cercei din aur, iar o femeie care se respecta are de regula cateva perechi de asemenea bijuterii. Pentru a face rost de bani atunci cand se afla intr-o situatie delicata din punct de vedere financiar, femeile pot alege sa isi amaneteze una sau mai multe perechi de cercei din aur.

Exista apoi femei care indragesc foarte mult inelele. Multe femei au acasa o colectie impresionanta de inele din aur, asa ca pentru a face rost de bani atunci cand se afla in criza, acestea pot alege sa isi amaneteze inelele.

Alte femei femei au dezvoltat o adevarata pasiune pentru bratarile din aur, iar unele dintre aceste doamne detin chiar si bratari din aur personalizate. Ei bine, atunci cand au nevoie de bani, multe femei aleg chiar sa isi amaneteze bratarile din aur, fie ele personalizate sau nu.

Multe femei isi amaneteaza chiar si lantisoarele din aur atunci cand situatia lor financiara nu este una tocmai roz, iar acestea pot fi lantisoare din aur cu medalioane sau lantisoare din aur cu cruciulita.

spioneaza.ro

Exista multe cupluri care au divortat, asa ca din acest motiv ajung sa se amaneteze chiar si verighete sau inele de logodna. Fireste, cei care le vor cumpara de la amanet, le vor duce la topit, pentru ca din aurul rezultat sa se confectioneze alte bijuterii.

Indiferent ca discutam despre bijuteriile din aur alb sau despre cele din aur galben, acestea sunt indragite de catre femei, si sunt acceptate cu drag drept garantie de catre casele de amanet, pentru ca aurul este un metal care a fost, este si va fi mereu valoros.

Casele de amanet primesc aceste bijuterii drept garantie, pentru ca vor intra in posesia lor in cazul in care clientii nu au posibilitatea de a-si achita datoriile, iar apoi pot scoate la vanzare bijuteriile respective, la preturi atractive.

zonia.ro

Un alt amanunt foarte interesant este acela ca o casa de amanet este interesata chiar si de cumpararea bijuteriilor din aur de la clientii sai, si le ofera acestora aproximativ 80% din valoarea de piata a bijuteriilor, iar apoi casa de amanet va scoate la vanzare bijuteriile respective la pretul pietei.

 

Leave a Reply