Ce extensii de par prefera femeile?

Share Button

Ce extensii de par prefera femeile?
Este evident faptul ca fiecare femeie isi doreste sa aiba un par cat mai frumos, pe care sa si-l poata aranja dupa bunul plac, sau pe care sa si-l poata vopsi chiar dupa bunul plac, insa exista o multime de femei care nu sunt tocmai multumite de podoaba lor capilara.

Fie sunt femei care pierd foarte multe fire de par zilnic, cu mult peste numarul firelor normale, fie au un par scurt si nu au rabdare pana le creste parul natural, fie sunt femei care pur si simplu isi doresc o schimbare, asa ca pentru aceste femei se pot gasi diferite solutii.

Ei bine, aceste solutii constau in aplicarea unor extensii de par, asa ca fiecare femeie va putea sa isi indrepte atentia spre extensiile pe care le considera ideale pentru nevoile sale.

De exemplu, sunt femei care in momentul in care vine vorba despre extensii de par, aleg sa se orienteze spre extensii de par ieftine, datorita faptului ca nu isi doresc sa investeasca foarte multi bani in podoaba lor capilara.

Aici trebuie mentionat faptul ca se pot gasi si extensii de par ieftine care pot sa fie de cea mai buna calitate, insa se pot gasi si extensii de par ieftine, care sa fie de o calitate indoielnica.

Atunci cand isi aleg extensiile de par, femeile trebuie sa tina cont de tipul de par folosit pentru realizarea acestora. Asadar, se pot gasi extensii de par realizate din par uman natural, se pot gasi extensii sintetice sau extensii din monofibra, iar fiecare femeie isi alege extensiile pe care le considera ideale pentru ele si pentru podoaba lor capilara.

Ideal ar fi ca fiecare femeie sa isi indrepte atentia spre acele extensii realizate din par uman natural, datorita faptului ca in primul rand acestea vor avea un aspect 100% natural.

Plus de asta, acest tip de extensii este ideal pentru femei, datorita faptului ca ele pot sa fie tunse la fel ca si parul normal. Deasemenea, extensiile realizate din par uman, pot sa fie coafate dupa bunul plac, fara a se observa faptul ca de fapt ele sunt aplicate.

Un alt aspect care conteaza, si datorita caruia putem spune ca extensiile din par uman sunt cele mai bune pentru femei, este acela ca aceste extensii se pot vopsi la fel de usor, precum parul natural al femeilor.

Ei bine, daca stam sa discutam despre extensiile de par recomandate, din punct de vedere al parului folosit, atunci putem preciza faptul ca extensiile din par uman sunt cele mai recomandate.

Totodata, atunci cand isi aleg extensiile, femeile trebuie sa tina cont si de tipul de aplicare al acestora, asa ca se pot gasi extensii de par care se aplica prin coasere, iar extensiile cusute sunt foarte rezistente.

spioneaza.ro

Se mai pot gasi extensii care se aplica prin impletire, se pot gasi deasemenea extensii care se aplica prin folosirea unui adeziv, sau se pot gasi chiar si extensii de par clip on, iar femeile in functie de pret, in functie de tipul de par folosit la realizarea acestora si nu in ultimul rand in functie de modul de atasare, isi pot alege extensiile ideale pentru par.

Leave a Reply