Ce materiale poti alege pentru husa telefonului tau?

Share Button

Ce materiale poti alege pentru husa telefonului tau?
Chiar si cel mai atent posesor de smartphone poate sa isi scape telefonul din mana. Iar cand acest lucru se intampla, ecranul sau carcasa acestuia se pot crapa sau chiar sparge, telefonul devenind astfel inutil. Din fericire, exista zeci de producatori care scot pe piata accesorii care au grija de siguranta telefonului, asa cum sunt husele si carcasele de protectie.

Acestea sunt confectionata din materiale diverse, fiecare cu avatajele si limitarile lor. Achizitionarea lor tine cont atat de buget, cat si de nevoie, dar sa vedem care sunt materialele preferate in orice situatie.

Carcasele din policarbonat

zonia.ro

Policarbonatul este un plastic foarte rezistent si durabil, de fapt meterialul preferat in aceste zile in confectionarea geamurilor antiglont. Asadar, este destul de clar ca acestea sunt in stare sa protejeze si telefoanele mobile impotriva oricarui accident. In plus, acesta este si un material foarte usor, asa ca nu veti simti diferenta de greutate fata de telefonul tinut fara carcasa.

Carcasele din plastic

Acestea ofera protectie impotriva loviturilor si a zgarieturilor, adaugand in acelasi timp si un plus in ceea ce priveste stilul si personalitatea telefonului. Carcasele din plastic sunt disponibile in foarte multe culori si modele, asa ca poti sa alegi aproape orice iti doresti. Sunt si mai ieftine, iar calitatile si grosimile diverse ale plasticului folosit pot sa ofera un grad mai mare sau mai mic de protectie.

Carcase din fibra de carbon

Acesta este materialul ideal pentru protejarea telefoanelor in cazul accidentelor mai insemnate. Asadar, daca stii ca ai o profesie expusa la astfel de riscuri, poti sa treci pe fibre de carbon. In plus, astfel de carcase sunt si foarte usoare, dar si mai scumpe in comparatie cu cele anterior prezentate (dar prezinta si mai multe avantaje).

Carcase de silicon

Foarte flexibile, aceste ofera un nivel foarte bun de protectia impotriva impactului, absorbind foarte bine loviturile mai putin puternice. De asemenea, nu permit zgarierea telefonului, au culori si modele foarte variate si sunt destul de ieftine, fiind carcasele special create pentru a fi purtate zi de zi, in situatiile obisnuite.

Carcasele din metal

Pe de o parte, acestea sunt foarte rezistente, eliminand complet riscul zgarieturilor, in timp ce loviturile sunt atenuate foarte mult. Pe cealalta parte, pot sa ofere un aspect deosebit si impozant telefonului, o parte din ele fiind cromate si cu modele si culori cu adevarat deosebite. Totusi, chiar daca aluminiul din care sunt construite este un metal usor, tot sunt mai grele decat alte modele.

Carcase/huse din piele

Sunt alegeri foarte elegante care schimba designul, un telefon intr-o husa de piele nefiind uitat prea curand. Protejeaza foarte bine impotriva zgarieturilor, dar nu sunt la fel de eficiente in cazul loviturilor. Totusi, pentru o persoana atenta pot fi o alternativa foarte buna.

spioneaza.ro

Leave a Reply