Ce model de masina de la BMW ti se potriveste?

Share Button

Ce model de masina de la BMW ti se potriveste?
In momentul in care intentionezi sa iti cumperi un autoturism, cu siguranta cea mai inspirata idee ar fi aceea de a opta pentru un autoturism nou – nout, proaspat scos pe portile fabricii, iar astfel vei fi sigur de faptul ca ai ales o masina care teoretic nu are nici un defect.

In conditiile in care situatia financiara nu iti permite sa iti cumperi un autoturism nou, atunci mai mult ca sigur vei incepe sa te indrepti spre un autoturism second hand, insa trebuie sa te informezi putin inainte de a alege masina.

Cei mai multi tineri care aleg sa isi cumpere un autoturism second hand, aleg sa isi cumpere un model de la BMW, iar aceasta alegere este una cat se poate de logica daca stam sa tinem cont de aspectul acestor masini atat la exterior cat si la interior.

spioneaza.ro

Mai mult decat atat, atunci cand conduci un model BMW, traiesti o senzatie unica, pe care nu o mai traiesti orice alt autoturism ai conduce, asa ca tinand cont de aceste doua aspecte este lesne de inteles de ce tinerii prefera un BMW second hand.

Asadar, daca ai de gand sa iti cumperi un model second hand de la BMW, ar trebui sa cunosti cateva detalii despre modelele acestui producator.

De exemplu, seria 1 are tractiune spate si 3 locui, iar masinile din aceasta serie sunt ideale pentru persoanele care isi doresc o masina mica, rapida si luxoasa in acelasi timp.

In cazul in care esti interesat de cele mai bine vandute modele ale acestui producato german, atunci mai mult ca sigur te vei indrepta spre modelele Seria 3. Vei putea sa alegi un model BMW seria 3 sedan, sau un model de familie, insa in cazul in care iti doresti un model mai ieftin, atunci poti opta si pentru versiunea coupe sau pentru versiunea cabriolet.

Vei putea sa te orientezi spre un model BMW seria 5 de exemplu, care are dimensiuni mai generoase si care este considerat a fi un autoturism de lux. In cazul in care iti doresti un lux si mai mare, atunci cu siguranta poti sa te orientezi spre un model BMW seria 7.

BMW produce si modele din clasa SUV, asa ca vei putea sa te orientezi spre um model X3, spre un model X5 sau spre un model X6. Aceste modele insa sunt mai costisitoare si mai scumpe la intretinere.

Si daca tot am ajuns la capitolul intretinere, trebuie sa cunosti faptul ca piesele de schimb pentru autoturismele BMW sunt destul de mari, asa ca trebuie sa iti permiti si sa intretii o asa masina, nu doar sa o cumperi.

Pentru a verifica masina inainte de a o cumpara, ai putea sa te prezinti cu ea de exmplu la un service Bmw Bucuresti, iar mecanicii auto de la un asemenea service iti vor analiza din toate punctele de vedere.

zonia.ro

Acolo se va putea testa atat partea mecanica a masinii cat si partea electronica, iar daca totul este in ordine, atunci se merita sa iti cumperi masina.

Leave a Reply