Ce motive ai pentru a alege un gadget Android?

zonia.ro
Share Button

Ce motive ai pentru a alege un gadget Android?Un gadget are nevoie de piese iPhone atunci cand el necesita reparatii, caz in care tu ai posibilitatea de a merge la un expert exact cu piesele pe care vrei sa le inlocuiesti la telefonul tau mobil. Daca ai un telefon Android, vei cheltui mai putini bani pentru accesoriile necesare acestuia.

Nu e nevoie sa cumperi neaparat un cablu scump, de la producator, daca doresti sa iti incarci telefonul cat mai rapid cu putinta. De asemenea, un telefon de tip Android poate fi conectat la un calculator pentru a stoca in el fisiere de diverse tipuri, in special atunci cand el are o capacitate de stocare foarte mare.

Sistemul de operare Android este de tip Linux si poti naviga prin toate folderele si fisierele lui pentru a putea vedea cum functioneaza el. Acesta poate arata oricum doresti tu sa arate si ii poti schimba interfata si optiunile de cate ori vei dori sa faci acest lucru.

spioneaza.ro

Utilizatorii de platforma Android vor sa beneficieze mereu de flexibilitate maxima pentru a putea sa spuna ca au un telefon ce se poate personaliza dupa preferintele fiecaruia dintre ei. Continutul programului de operare Android poate fi si el schimbat ori de cate ori vei dori sa faci acest lucru.

Pe un telefon Android iti poti alege aplicatia care sa se ocupe de mesaje, apeluri, agenda telefonica si de multe alte aspecte ale telefonului tau mobil. Toate pot fi inlocuite la un moment si dezinstalate, cu exceptia celor preinstalate de producator. Totusi, ele pot fi dezactivate pentru ca alte aplicatii sa le poata lua locul la un moment dat.

Tot ceea ce tine de telefonul tau Android poate fi modificat la un moment dat. Noi aplicatii apar intr-un ritm constant si sunt de fiecare data preferate in locul celor vechi. Daca ai un telefon Android care are nevoie de actualizari ale programului sau de operare, nu te grabi sa faci acest lucru pentru ca el nu va functiona prea bine din cauza configuratiei pe care acesta o are.

Ultimele versiuni ale programului de operare nu functioneaza la fel de bine pe toate tipurile de terminale Android deoarece programul devine si el din ce in ce mai sofisticat si necesita alocarea unor resurse suplimentare destul de mari.

Telefoanele si tabletele Android au instalata optiunea Google Now. Ea se gaseste pe ecranul de pornire, denumit si Homescreen, permitand cautarea rapida a continutului dorit pe internet. Google Now iti pune la dispozitie mai multe optiuni legate de cautarile tale, si te poate ajuta sa stii inclusiv unde ti-ai parcat masina la un moment dat, atunci cand mergi la cumparaturi.

Telefoanele Android sunt potrivite pentru orice tip de utilizator, indiferent de pretentiile fiecaruia. Indiferent de buget, oricine isi poate cumpara in zilele noastre un telefon cu sistem de operare Android. In schimb, pentru cele cu iOS, produse de Apple, pretul cerut este mult mai mare. Comparand cele doua tipuri de sisteme de operare, avantajele par a fi mai numeroase pentru Android.

Leave a Reply